Forum » Strojna oprema » Problem s peko DVD+R DL PRINT
Problem s peko DVD+R DL PRINT
Zasekamoz ::
Pred kratkim sem kupil sledeče Verbatim DVD+R DL PRINT (http://www.amazon.co.uk/Verbatim-43667-... in imamo težavo pri zapisovanju z Nerotom. Uporabljam sledeči optični pogon: Teac DV W518GM (http://www.dooyoo.co.uk/dvd-burner/teac...
Ko vstavim DVD v pogon ga sploh ne razbere. Ko grem pod moj računalnik se mi pod pogonom napiše le: DVD RW Drive(:S) in ko želim klikniti recimo OPEN se obnaša kot da nisem vstavil DVDja. Enako se dogaja z nerotom. Sedaj pa me zanima:
1)Ali moj optični pogon ne more zapisovati na DVD+R DL PRINT DVDje?
2)Pred kratkim sem s pomočjo computer/manage/disk management/CD-ROM spremenil črko pogona iz D v S. Ali to vpliva na to da ne morem sedaj zapisovati na DVD+R DL PRINT?
3)Moram spremeniti kakšne nastavitve v Nerotu da vom lahko zapisal že prej omenjene DVje?
Torej če kdo ve kako odpraviti sledeči problem bom hvaležen za vse odgovore.
Ko vstavim DVD v pogon ga sploh ne razbere. Ko grem pod moj računalnik se mi pod pogonom napiše le: DVD RW Drive(:S) in ko želim klikniti recimo OPEN se obnaša kot da nisem vstavil DVDja. Enako se dogaja z nerotom. Sedaj pa me zanima:
1)Ali moj optični pogon ne more zapisovati na DVD+R DL PRINT DVDje?
2)Pred kratkim sem s pomočjo computer/manage/disk management/CD-ROM spremenil črko pogona iz D v S. Ali to vpliva na to da ne morem sedaj zapisovati na DVD+R DL PRINT?
3)Moram spremeniti kakšne nastavitve v Nerotu da vom lahko zapisal že prej omenjene DVje?
Torej če kdo ve kako odpraviti sledeči problem bom hvaležen za vse odgovore.
PINki ::
1) Mislim, da podpira.
2) Nikakor.
3) Probaj še z ImgBurnom
Pa probaj DVDje še na katerem drugem računalniku.
2) Nikakor.
3) Probaj še z ImgBurnom
Pa probaj DVDje še na katerem drugem računalniku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103345 (27854) | nuclear |
» | Nakup računalnika #123456Oddelek: Kaj kupiti | 935 (818) | Thanatos |
» | DVD pekačOddelek: Kaj kupiti | 1571 (1401) | wifi4all |
» | Kater Dual DVD zapisovalec od nastetih?Oddelek: Kaj kupiti | 2511 (1872) | Gronder |
» | DVD/RW Kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5971 (4758) | TribesMan |