» »

Sramoten nastop podmladka strank SDS, SLS in NSi pri županu

Sramoten nastop podmladka strank SDS, SLS in NSi pri županu

1
2
3

Matako ::

"Če bi" argumenti,


Škoda, da ima slovenski jezik samo en pogojnik - recimo italijanski ima za Nimitzovega najljubšega odlično ime: modo ipotetico :D
/\/\.K.

borchi ::

> Zanimivo, kako vas je pretresel verbalni napad na Jankoviča, medtem ko vas je fizični napad na Berlusconija razveselil in se vam je zdel v resnici še malo prenežen. Pa sta oba dobila mandat ljudstva.

mene je pa razveselil izpad SDSovcev. da se pač ve, kdo so. jankoviću ni bilo hudega, tako da če se ima še kdo za izlajat, naj izvoli. berlusconiju pa ne želim, da še sreča kakšnega mentalno nestabilnega suvača kipcev... naj ostane cel za sodnike.

prevod za nevone, folk se zgraža nad SDSovci. ampak ti se ne daj motit, kr nadaljuj...
l'jga

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borchi ()

kopernik ::

>Kaj so dokazali Zokiju?

Problem je, da pri nas zelo težko karkoli dokažejo komurkoli na položaju. Verjetno ne samo pri nas, ampak vsekakor so naši organi pregona izjemni talenti pri mižanju na obe očesi, ko gre za veljake (isto mislim pri orožarskih zadevah, da ne bo pomote). Pač, imamo še mlado demokracijo in bo potrebno očitno dodatnih 100 let, da bomo prišli na nek zadovoljiv nivo.

Brane2 ::

Fajn. Kaj so res utemeljeno nakazali ?

Katere gozdove in neobdelana zemljišča je kupil in jih v času županovanja "oplemenitil" ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

TekO ::

Se strinjam z avtorjem. Na začetku posnetka sem mislil da se tisti tamlad človek heca. Kakšna nesramnost, ne moreš verjet. Dobro jih je nato "obdelal".

Če je mafijaš, kradljivec in ne vem kaj še use, to ne vem. In ga ne smatram kot takega, dokler ni kakšnih dokazov da je karkoli od tega. Do takrat pa lahko rečem da je dejstvo, da je največ naredil za Ljubljano po osamosvojitvi (ali pa še več), za razliko od predhodnikov ki so samo "svirali kurcu" in poberal denat. Tako da, GO ZOKI!!! ;-)
Ideas are bulletproof.

alexa-lol ::

no neki je res... maturo iz slovenscine sem mel 52% iz angle pa 87% na visjem nivoju tko, da neki more bit na tem
ampak to je irelevantno

men so smesni te politiki, k so vsi tok pametni in oh in ah....a zase pa ne poskrbi....ce bi bil tok sposoben bi se okol vozil v najbolsih mercedesih, imeli najbolse obleke, najvecje hise...ne pa te revezi prekleti...a oni bojo mene zastopal... ce me bo kdo zastopal bo to nekdo, ki je nekaj naredil oz. ima ene 30mio EUR podlage

ta_ki_tke ::

@Brane2
Katere gozdove in neobdelana zemljišča je kupil in jih v času županovanja "oplemenitil" ?

http://www.finance.si/forumi/?rate&m=59...
Čestitam financam za razkritje malverzacij Jankovićan i rdeče oliarhije.Kaj bo rekla Kosova protikorupcijska komisija na ta članek. Nič kot vedno, saj Jankoviću ne sme nihče nagajati razen tistega nesramnega Popoviča iz Kopra.Ga bo že hildka iz Izole vzela v roke in pljuvala po njem...še bolj, kot do sedaj...morda ji ga uspe zrušiti......če bi le uspelo, sicer poglejmo naslednje sporne transakcije : 1.Njegov nakup zemljišča Jesenkovo od Ljubljanskih mlekarn po 272.000,00 EUR in daš v knjige realno vrednost 7.000.000,00 EUR, saj veš da boš kot župan spremenil "že na naslednji seji namembnost za gradnjo hiš" in stem svinjsko obogatel. 2. Gradnaj Tovšakove na Vrhniki za Jankoviče 42 hiš....pred tem Janković z mestnim denarjem odkupi od Tovšakove 119 stanovanj.Pa me res zanima njun dogovor na štiri oči - po kakšni ceni mu bo sezidala hiše . 3. Prodaja šestih stanovanjskih hiš v lanskem letu ne gre.Janković objavi kupcem, da bo pripeljal mestni avtobus do Podpeči,nakup postane čez noč ugoden in hiše se takoj prodajo.!!! Da o deželni banki, ki je v lasti "rdečih baronov" ne bi izgubljal besed, saj je že iz navedenega razvidno zakaj in za koga so jo ustanovili. Seveda se mu povsod ne izide. Popovič mu je trn v peti, saj zaradi "nekooperativnosti lokalnih oblasti" ne more izvest enake goljufije kot z posestvom Ljubljanskih mlekarn. Kje je so pa še vse druge mahinacije ,ki mi še ne vemo zanje, koliko slamnatih mož ima po drugih podjetjih, kjer skriva svojo lastnino. In takim ljudem v Sloveniji rečemo managerji, v zahodni evropi pa gangsterji in jih za take stvari zapirajo.Vse to se zgodi, če*******postaviš na položaj in mu daš proste roke.( Ropu se danes sigurno kolca, če ne riga zaradi njegove "briljantne" kadrovske odločitve). In takega lopova, prevaranta, goljufa in nizkotneža imamo mi LJUBLJANČANI ZA ŽUPANA.Fej in FUJ !!! Sicer pa sedanja vlada take managerje podpira,to se vidi vsakodnevno. Trenutno si je s plačno reformo pridobila še sodnike, le še Brezigarjevo odstavi,si podredi Javno tožilstvo pa imajo popolno oblast v državi.

Enim je pa res treba vse prinesti na krožniku!

Brane2 ::

TA članek je plačljiv. Do njegove vsebine ne morem.

A če je tako, zakaj mu ne očitajo tega ? Zakaj se obešajo na to, da "ni Ljubljančan" ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

WarpedGone ::

@Pordečeli in vsi ostali:
Če mate kej spodobnega za povedat, prosim, sicer pa ste lahko tudi tiho. Ne bo nihče obžaloval vaše abstitence.
Zbogom in hvala za vse ribe

Pšenični ::

"Če mate kej spodobnega za povedat, prosim, sicer pa ste lahko tudi tiho. Ne bo nihče obžaloval vaše abstitence."

Pač folk je zavisten, glede na to koliko imajo Jankoviči. Ampak je tko sami smo si izbrali tako demokracijo v kateri imajo eni veliko, drugi pa bodo v kratkem brskali po smetnjakih. Je tud tko, da ma vsaka občina tazga župana kot ga izvoli ali zasluži. Heh, ko gledam kaj majo v Ljubljani, si mislim, tale naš župan v Borovnici sploh ni slab...heh,heh. Drgač tega sramotnega ali kako drugače imenovanega nastopa pomladka sploh ni za komentirat. Podn od podna. Da ga tkole sirjejo. v politiki se to ne dela tako. "Dela se zahrbtno in hinavsko, no tako nekako" če razumete.

A. Smith ::

A če je tako, zakaj mu ne očitajo tega ? Zakaj se obešajo na to, da "ni Ljubljančan" ?


Imaš popolnoma prav.

Imam se za desničarja, ampak SDS podmladek mojih interesov ne zastopa niti približno.

Če imaš nekomu namen v javnosti nekaj očitat, mu rečeš "Zdravo, kako pa tise parcele tam, ki si jih kupil pred nastopom mandata? Pa tvoji posli z Vegradom? Pa kako je potekal tisti razpis s podjetjema Ultra in 4th way?"

To mu rečeš. Še bolje, namigneš. Z eleganco! Ne pa "Poslušaj, ti si čefur." Kdo je tu izpadel neprilagojen? S takimi politiki se nočem identificirat!
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: A. Smith ()

Icematxyz ::

Glede zemljišč in županov pa bom rekel tako. Župan Ljubljane in župan Maribora sta iz različnih političnih polov. In obema se očitajo malverzacije z zemljišči.

To torej ni problem posameznika in oblasti ampak je sistemska težava? Zakaj naprimer občina nekomu proda kmetijsko zemljišče kmalu zatem pa ga odkupi kot stavbno zemljišče po nekaj krat višji ceni. A ve pa se že od nekdaj kakšen projekt bo se izvajal na tistem območju? In podobne zgodbe. Verjetno za to ker lahko? In ker imamo to tako urejeno?

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

"To mu rečeš. Še bolje, namigneš. Z eleganco! Ne pa "Poslušaj, ti si čefur." Kdo je tu izpadel neprilagojen? S takimi politiki se nočem identificirat!"

Ja nekej takega. V politiki se dela s pametjo, in z odvetniki. Če hočeš enga zjebat. Vsakega se da. Tud g. jankoviča bi se dalo zamajat-če bi obstajal "interes pravih". Z sposobno ekipo odvetnikov in raziskovalnih novinarjev recimo, ki malce mobilizirajo javnost, ki nato zahteva "ukrepanje". Potem hitro kaj najdejo.

Eh, ne pa tile diletanti, jezus kakšni diletanti.

Brane2 ::

V bistvu nimam problema z njihovim tonom, če bi za njim stala vsebina.

In temu, da bi tip dobil, če drugače ne gre, od koga neposredno prizadetega iz publike kroše po žnabli ( da ne bo ubogi Silvio edini)- če drugače ne gre, je treba določene stvari reševati tudi iz oči v oči.

Ampak teli mu v bistvu naravnost pomagajo. Z neosnovanim napadom bodo povzročili nasprotni val sočustvovanja in strahu od nacijev pri publiki, ki ga bo spet izvolila...
On the journey of life, I chose the psycho path.

Thomas ::

V bistvu je politika za stare kozle. Mladi junci si neprimerni. To je povedal že Platon, samo noben ne posluša.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

USS Liberty ::

>>>>>>Zakaj se obešajo na to, da "ni Ljubljančan" ?

Iz istih razlogov, kot so se na Arharja ob kandidaturi za župana obešali, da je katolik, pa na bajuka, da je Argentinec, pa na Janšo, da je grd, plešas, domobranec, ki govori s kmetavzarskim grosupeljskim naglasom. In takšne etikete daje predvsem tisti del populacije pri nas, ki ima vedno najbolj polna usta fraz o strpnosti. Strpnost nekateri hočejo samo za sebe in sebi isto misleče, sami so pa sposobni sprodicirati največje nestpnosti.

Ne vidim pa prav nobenega razloga, da, če se je lahko problematiziralo bajukovo dvojno državljanstvo in njegova povezava z Argentino, zakaj se ne bi smelo problematizirati tudi Jankovićevo dvojno državljanstvo in njegova povezava s Srbijo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

USS Liberty ::

Je pa zanimivo, da, ko je Popović kandidiral za župana Kopra, je tam na obali lokalni SD tudi problematiziral njegovo črnogorsko nacionalno pripadnost in so ga med volilno kampanjo etiketirali, da je črnogorski mafijaš...

Če si levo usmerjen, očitno lahko pri nas počneš marikaj, kar ostalim ni dovoljeno, lahko tudi širiš nacional šovinizem...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

matjazx ::

A ni jasno - hotli so ga sprovucirat, da bi nastal ne vem kakšen škandal, tko so pa sami izpadli butli.

Arto ::

Je pa zanimivo, da, ko je Popović kandidiral za župana Kopra, je tam na obali lokalni SD tudi problematiziral njegovo črnogorsko nacionalno pripadnost in so ga med volilno kampanjo etiketirali, da je črnogorski mafijaš...

Če si levo usmerjen, očitno lahko pri nas počneš marikaj, kar ostalim ni dovoljeno, lahko tudi širiš nacional šovinizem...


Aha, torej se zdi tebi v redu rešitev, da potem take bedarije počne tudi desnica?

borchi ::

kdaj je kak POLITIK problematiziral bajukovo državljanstvo? popovičevo? arharjeve zakramente?

linki?
l'jga

nevone ::

Od kdaj sta si Zoki in Silvio podobna ?


Oba naj bi bila obravnavana po načelih pravne države in ne z nekim obračunavanjem na ulici ali v pisarni. To da nista, se sicer lahko pripeti, vendar če v enem primeru takšen obračun odobravaš, v drugem pa nekoliko milejšo obliko obsojaš, potem je hitro jasno, da ti za pravno državo dol visi, čeprav jo zagovarjaš, a le v primerih, ko je to zate ugodno.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Utk ::

Med podmladkom so večinoma pač kreteni. Povsod. To je pač pripravništvo za resne bedarije, ki jih bojo delali, ko odrastejo. O enem dokazu za to je ta tema, drugega si pa lahko pogledate tu.

perci ::

kdaj je kak POLITIK problematiziral bajukovo državljanstvo?
Jelinčič. Večkrat. Je pa res, da težko rečeš, da je on politik.

Icematxyz ::

V bistvu je politika za stare kozle. Mladi junci si neprimerni. To je povedal že Platon, samo noben ne posluša.


No glede mladih juncev:

Spričo splošne izgube moralnih vrednot, ki se je kazala predvsem v politiki, od koder se je prenesla tudi na druge vidike življenja in same družbe, je Platon nekoč izjavil: »Vse, kar sem videl in še marsikaj podobnega, kar ni bilo nepomembno, je v meni zbudilo ogorčenje in me odvrnilo od tedanjega zla,« pri čemer je zlo imenoval tisto, kar se je dogajalo v tedanjem atenskem političnem življenju.


Čeprav se je Platon po Sokratovi smrti odrekel neposrednemu političnemu delovanju, se je lotil vzgoje in izobraževanja novih rodov, ki naj bi kasneje kot resnična aristokracija duha in značaja etično-politične ideje prenašala celemu grškemu svetu in jih praktično uresničevala v številnih mestih. Mladi ljudje, ki so obiskovali predavanja v Akademiji, se niso odrekali aktivnemu sodelovanju v političnem življenju, ampak so se, ravno nasprotno, pripravljali, da bi vzpostavili boljše politične sisteme, ki bi bili v duhu najboljših zakonov.


Dvomim pa da ti podmladki o katerih se pogovarjamo vzgajajo v takšnem duhu.

Verjetno bolj v tem smislu ali si domobranec ali komunist?

Zgodovina sprememb…

USS Liberty ::

Ni bajukovega dvojnega državljanstva problematiziral samo samo jelinčič...
ko je bilo leta 2000 glasovanje v DZ za potrditev bajuka kot premiera, se je poleg jelinčiča oglašalo še veliko poslancev iz leve opcije, ki so bajuka etiketirali, da je dvojni državljan in da kakšno slovensko besedo ne izgovori s čisto pravilnim naglasom...

Popoviča so pa proglašali za črnogorca med njegovo prvo kampanjo za župana...
to so počeli iz štaba njegovega SD nasprotnika Pucerja... V SD so celo neko bolano štorijo širili o Popoviču, da naj bi imel povezave z Arkanom in ceco...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

borchi ::

links?

no?
l'jga

Brane2 ::

Ne vem, če je že bilo drugje, npr pod "Funny links", pa vseeno:


Who is our Hero ?


Če bo to uporabu v tej kampanji bse priporočam za marketing fees >:D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Karaya 52 ::

Stranke rekrutirajo kot športne reprezentance. Večino boljših igralcev poiščejo na terenu, potem ko naredijo bolj ali manj podroben backgorund check. Drugače so pa novinarji stalno problematizirali Bajukovo življensko zgodbo. Še ob predaji poslov Križaniču je novinarka RTVja postavila vprašanje če se bo vrnil domov v Argentino.

nevone ::

kdaj je kak POLITIK problematiziral bajukovo državljanstvo?


Sej če smo čisto natančni, tudi podmladki niso primer politikov, kakršnega zahtevaš ti.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

borchi ::

> Sej če smo čisto natančni, tudi podmladki niso primer politikov, kakršnega zahtevaš ti.

ni problema. lahko mi daš link od podmladkov.
l'jga

BigWhale ::

Mah, to kar so naredili je primitivno. Najprej jankovicu monopoly potem turku plaketo salabajzer?

Teh podmladkov nihce ni ucil taktnosti in spostovanja do sovraznika (tako se obnasajo, kot da jim je sovraznik), v resnici so res eni socialno neizobrazeni in razvajeni mulci.

Tudi meni Turk in Jankovic nista ravno pri srcu, pa na kaj taksnega niti pomislil ne bi.

Kritika mora biti konstruktivna in imeti mora nek smisel. Ena taka simbolika je pa traparija prve klase. A na naslednji seji podmladka boda pa najprej iz kavne usedline prihodnost prebirali? Dvornega astrologa ze itak imajo zaposlenega, ce jim tale simbolika toliko pomeni.

Naj povedo obema kje sta ga usrala, ne pa monopoly in podeljevanje plaket. :>

borchi ::

no, sej kresalova je tudi podarjala neke neumne knjige podmladkom. čisto brez potrebe, oni so njej popolnoma funkcionalno denarnico. ženska jih je direkt v glavo jebala, točno je vedela, da ne znajo brat...

(zgleda, da se to igro znajo it obojni)
l'jga

nevone ::

da vam je vaš argentinski izdajalec,Bajuk,

Seveda ne vemo, ali je avtor podmladek ali ni, ampak komot bi tudi bil.

V glavnem nekateri levičarji izražajo precej grobo svojo neutemeljeno jezo nad vsem, kar ni levo usmerjeno.

Pa da ne bo pomote, ko sem gledala tisti posnetek pri Jankoviču sem si mislila, matr so bedaki.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

borchi ::

> Seveda ne vemo, ali je avtor podmladek ali ni, ampak komot bi tudi bil.

oh, gospa Natančnost je za politika kar proglasila nekoga, ki je nekaj komentiral na internets...

(kapo dol, RES! aja, ta knap bi lahko bil podmladek, ccc...)
l'jga

bluefish ::

Nasplošno se mi zdi, da vsi t.i. podmladki le meljejo slamo še v hujši meri, kot pa njihovi starejši kolegi. Se nekako ne spomnim, da bi predlagali kaj konkretnega oz. sodelovali pri konkretnih problemih etc. - očitno prihajajo z raznih študentskih organizacij, kjer tudi ni videti kaj pametnega razen organiziranja zabav.

dzinks63 ::

Najprej jankovicu monopoly potem turku plaketo salabajzer?

Zgleda, da imajo take manevre za neko vrsto inicializacije. Gre se za dokazovanje, koliko je teh mladcev v hlačah. Če jo kandidat opravi, je sprejet v stranko. Kdo piše scenarije je pa drugo vprašanje? Imajo roko čez stare džombe v teh podmaladkih? Ker drugače mi vse tole zgleda totalno neumno. Ne moreš si predstavljati, da bi lahko bil nek "mladinec" toliko neumen, da bi kaj takega počel kar tako in se blamiral pred celo Slovenijo vsem direktno na očeh.

USS Liberty ::

>>>>da vam je vaš argentinski izdajalec,Bajuk,

ta komentar na siolu sploh ni med najhujšimi... na siolovem portalu lahko človek vsak dan bere še mnogo bolj nestrpne komentarje, ki jih pišejo mladi levičarji.... proti njihovemu besednemu zakladu so celo neonaciji pravi amaterji...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::

ki jih pišejo mladi levičarji....

Men se zdi pa, da je bil pisal un z Murgelj.

fosil ::

ta komentar na siolu sploh ni med najhujšimi... na siolovem portalu lahko človek vsak dan bere še mnogo bolj nestrpne komentarje, ki jih pišejo mladi levičarji.... proti njihovemu besednemu zakladu so celo neonaciji pravi amaterji...

Ne vem ali se namerno sprenevedaš ali pa dejansko ne ločiš razlike med pisanjem na nekem forumu in temu, da vdreš na tiskovno konferenco k županu glavnega mesta in ga pred kamerami in kot predstavnik največje opozicijske stranke zmerjaš s čefurjem.
Tako je!

Zheegec ::

Zanimivo, kako še naključne komentarje na nekih drugih forumih nekih neznanih avtorjev predalčkate v "leve" in "desne"... Ni kaj, res morate biti dobri, da jim pripisujete določena politična prepričanja za njihove neumne komentarje.

Whatever happened to "crazy"?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

sprasujem ::

Čedalje bolj me v vseh sferah življenja spremlja eno samo vprašanje:
Kaj je bilo prej kura ali jajce beli rdeče ali rdeči bele, krščani muslimane
al muslimani krščane, co2 človeka, človek co2-ja. Komunizem v kapitalizem,
kapitalizem v komunizem. Filozofija al kmečka pamet.

Enostavno se vse zreducira na vprašanje kura al jajce?
Tukaj enostavno ni odgovora.

Petelin pa zakukurika zjutraj v svoje zadovoljstvo oz vmes pa producenti pijejo šampanjec.

Če bomo tko še naprej razmišljal bo ostala edina resnica: elita in raja.

Zgodovina sprememb…

krneki0001 ::

Nisem ne levi ne desni, vendar jankoviča podpiram. V treh letih je rešil kar nekaj vidnih zadev, recimo speljal nam je pločnik iz črnuč do bežigrada, ki ga prej 50 let niso mogli narest, odtranil vrtičkarje, ki so kazili izgled obrobja save in žale, zgradil bo štadion (čeprav ne maram nogometa, se mi zdi, da ljubljana kot glavno mesto potrebuje tak štadion), poštimal je center ljubljane (kar nekaj stavb se je obnovilo pod njegovo taktirko) in ga zaprl za promet (s tem je sicer naredil nekaj sranja prebivalcem tistega dela, vendar hkrati tudi omogočil normalen sprehod po centru mesta, brez da bi moral paziti kdaj te bo fuknjen taksist ali norec v avtu zbil). Dal je tudi malo več pooblastil ljudem, ki se trudijo za čistost ljubljanice in zdej ne smrdi več tok, kadar hodiš ob njej, niti smeti ni več tok, kot jih je bilo na obrobju ljubljanice. Gradi parkirno hišo pod tržnico, kar je edino pravilno, ker prostora za parkirat manjka v centru. Ljudje bodo pa pač morali dojeti, da od tržnice nimaš nič, če moraš robo 1km stran v rokah nosit, medtem ko na ostalih tržnicah lahko parkiraš 5m stran.

Uglavnem naredil je večino tistega kar je obljubil, neglede na to, da mu zavistneži stalno mečejo polena pod noge, in naredil je za ljubljano vsaj 3x toliko kot vsi župani in županje od osamosvojitve do njegovega mandata z manj izgub in manj neupravičenega metanja denarja stran (recimo vzpenjača je bila čista bedarija, stala pa je ogromno).

Sej je vseeno, če daje svojim možnost zaslužka. Kdo pa danes tega ne dela. Vsi, ampak čisto vsi to počnejo. Tudi jaz bi, če bi bil na oblasti. Pač je to v človekovi naravi, da prvo zase poskrbi, potem za druge. In če kdo misli, da to ni res, naj se malo zamisli. Vendar če daš zaslužit svojim, medtem ko za ljudi nekaj narediš, je to bolje, kot če samo daš zaslužit svojim, ljudje pa nič nimajo od tega - tako so pa namreč delali vsi prejšnji župani v ljubljani (imam v daljnem sorodu enega izmed prejšnjih županov ljubljane (še iz časov bivše juge), pa lahko zatrdim, da ni nikoli nič za ljudi naredil, denarja pa vsekakor nakradel veliko za njegovo stranko).

Mislim da je edini župan, ki ima vsaj plan, kaj in kako narest kaj in kako speljat zadeve, da bomo od tega nekaj imeli tudi ljudje, medtem ko so vsi dosedanji imeli nič plana in le željo da bi čimveč pokradli ljubljani in nič naredili za ljudi.

Zgodovina sprememb…

Brane2 ::

Zoki se tudi meni zdi relativno sposoben ( glede na prejšnje župane ) ne strinjam se pa se tem, da lahko "privatizira".

Koneckoncev je bila ena od njegovih "for" ta da je delal praktično zastonj, dokler po prvem letu ni dobil feedbacka Ljubljančanov in v skaldu s tem pobral odgovorajajoči del županove plače.

Malo smešno izpade, da si pripravljen delati uradno zastonj, neuradno pa hopsneš nepremičnino, vredno par miljonov EUR...
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

krneki0001 ::

Brane, koliko nepremičnin so pa prejšnji župani pobrali? Ali pa prodali, pa denar pobasali?

Vsi kradejo, samo pri enih dobimo tudi ljubljančani nekaj, pri drugih pa nič. In pri zokiju vsaj nekaj dobimo nazaj.

Zgodovina sprememb…

MadMicka ::

sprasujem, če te že zanima, jajce je bilo prej. Kure imamo šele sedaj, jajca pa smo imeli že za časa dinozavrov :)

sprasujem ::

MadMicka. V jajcu so že bli vsi geni nastavljeni tako da je kura...

Karen ::

Glede razpisa Ultra in 4th way: slednji je ponujal plačevanje z mobitelom (Nokia tehnologija, neka fora k je vgrajena v en sam telefon in pol). No, kakor kdo hoče, ampak dons lahko bus plačaš z mobitelom, pri 4th wayu bi bilo pa no-way. Kaj ti pomaga pol mio ali mio cenej če pa ne dobiš nič za to.

Mehmed ::

Trenutno si je s plačno reformo pridobila še sodnike, le še Brezigarjevo odstavi,si podredi Javno tožilstvo pa imajo popolno oblast v državi.


Ne skrbi, je brezigarjeva nastavila 3/4 svoje zlahte tja, da se to ne bi zgodilo.

Utk ::

Glede razpisa Ultra in 4th way: slednji je ponujal plačevanje z mobitelom (Nokia tehnologija, neka fora k je vgrajena v en sam telefon in pol). No, kakor kdo hoče, ampak dons lahko bus plačaš z mobitelom, pri 4th wayu bi bilo pa no-way. Kaj ti pomaga pol mio ali mio cenej če pa ne dobiš nič za to.

Pa kaj je res tako nujno z mobijem plačevat? Kolk se to sploh uporablja? A hodiš naokoli popolnoma brez denarja in brez bančne kartice, da moraš s mobijem plačevat? Kaj pa če bi jaz rad s svojo ročno uro plačeval? Ali pa s čevljem, ker tega ima pa res vsak.

Karen ::

Ja če so cash ukinili potem ostane samo še Urbana pa mobitel, a ne? No, bolje oboje kot pa samo Urbana (k jo večino časa nimam s seboj). Osebno sicer casha ne bi ukinil, je brez zveze (čeprav jim logistično verjetno to poenostavi poslovanje). Namen kovancev je ravno v možnosti plačevanja avtomatov ipd. Spomnimo se kovancev v SIT-ih, kjer nisi mogel kupiti sendviča za 10 SIT kovanec, niti telefonirat nisi mogel - v bistvu bi jih lahko takoj ukinili brez večje škode (Eur pa imajo večjo vrednost). Danes je podobno ker ukinjajo funkcionalnost kovancev na tak način. Škoda.
Dejstvo pa ostaja da 4th way-eva Rfid tehnologija plačevanja z mobilcem pač ne živi nikjer in tudi v tem primeru ne bi - tako da je bila kar se tega tiče odločitev MOL-a o zavrnitvi te tehnologije pravilna (hočeš nočeš je to dejstvo).
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30185347 (79885) lexios

Jankovicu je dolgcas (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Loža
1584212291 (180354) Pšenični

Več podobnih tem