Forum » Loža » Kje dobiti pirotehniko v MB (/trgovine)
Kje dobiti pirotehniko v MB (/trgovine)
c0dehunter ::
Zanima me kje v MB bi lahko kupil rakete in podoben svetlobni effekt stuff? Včasih so se vozli določeni osebki okol z polnim kuferamom robe, zdaj pa ni več nobenga.
Na boljšem sejmu imajo kaj, al ne zarad inšpekcije?
Iz trgovin pa zato ne, ker majo tam ponavadi dražje (razen če kdo ve za kako ultra poceni trgovino :)).
Na boljšem sejmu imajo kaj, al ne zarad inšpekcije?
Iz trgovin pa zato ne, ker majo tam ponavadi dražje (razen če kdo ve za kako ultra poceni trgovino :)).
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
TOP ::
V Hoferju maš 20 raket 20e to je ziher poceni.Tako na črno se pa težko dobi ker se ne splača.Še v Italiji so dražje kot pri nas.
Sims ::
Hm ...
Sem se enkrat pogovarjal pri enem kiosku v trgovini, ko uradno prodajajo pirotehniko. Ker niso imeli več zalog, sem zvedel da kupujejo pri nekom iz Kamnice in da naj grem tja po robo. Kasneje sicer nisem šel. Zgleda, da je tam ena taka profi trgovina. Pozabil sem naslov.
Morda se da tam kaj dogovoriti. če kdo pozna to trgovino.
Sims
Sem se enkrat pogovarjal pri enem kiosku v trgovini, ko uradno prodajajo pirotehniko. Ker niso imeli več zalog, sem zvedel da kupujejo pri nekom iz Kamnice in da naj grem tja po robo. Kasneje sicer nisem šel. Zgleda, da je tam ena taka profi trgovina. Pozabil sem naslov.
Morda se da tam kaj dogovoriti. če kdo pozna to trgovino.
Sims
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj so (slovenski) proizvajalci neumni? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15080 (12717) | BigWhale |
» | Pirotehnika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27276 (22518) | jest10 |
⊘ | kje do petard?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16533 (13760) | LeXani |
» | Rusija grozi z jedrskim napadom (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 14857 (12027) | gruntfürmich |
» | Cena Pravega KarbonaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 6641 (6291) | Dr_M |