Forum » Zvok in slika » Kateri projektor?
Kateri projektor?
WinsuckeR ::
Zdravo!
Zanima me če imate katera priporočila glede trenutnih projektorjev na trgu.
Cenovni razred se mi giblje nekje do največ 800Eur.
Potrebujem temvišjo ločljivost ter kontrast, sama kvaliteta slike pa najbi bila nekako na prvem mestu, zato po večini geldam za DLP projektorji. (Mislim pa ga zlorabjat za gledanje (HD) filmovja, oddaljenost od stene je približno 4m, do izbire platnja še nisem prišel, se pa zavedam da je ključnega pomena pri kvalitete slike.)
Kakeršnikoli predlogi bi bili zelo dobrodošli.
Možen kandidat (Optoma EX531, svetilnost:2600 ANSI lumnov, kontrast:2600:1, 1600 x 1200)
Zanima me če imate katera priporočila glede trenutnih projektorjev na trgu.
Cenovni razred se mi giblje nekje do največ 800Eur.
Potrebujem temvišjo ločljivost ter kontrast, sama kvaliteta slike pa najbi bila nekako na prvem mestu, zato po večini geldam za DLP projektorji. (Mislim pa ga zlorabjat za gledanje (HD) filmovja, oddaljenost od stene je približno 4m, do izbire platnja še nisem prišel, se pa zavedam da je ključnega pomena pri kvalitete slike.)
Kakeršnikoli predlogi bi bili zelo dobrodošli.
Možen kandidat (Optoma EX531, svetilnost:2600 ANSI lumnov, kontrast:2600:1, 1600 x 1200)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Malo boljši projektor¸?Oddelek: Kaj kupiti | 3457 (2095) | chort |
» | LG 42LH7000 vs Philips 42PFL7404HOddelek: Zvok in slika | 4746 (4037) | dronyx |
» | Nakup LCD televizorja ali projektor?Oddelek: Kaj kupiti | 2213 (1916) | mitjaje |
» | Kateri projektor za domači kino?Oddelek: Zvok in slika | 3059 (2733) | polixenes |
» | Projektor: Pomoč pri Namestitevi - potrebni kabli in mnenje!!Oddelek: Zvok in slika | 3378 (3212) | zile |