» »

3G/UMTS USB Modem + Linksys WRT54gl

3G/UMTS USB Modem + Linksys WRT54gl

bobrock_tnt ::

Pozdravljeni!

Imam Novatel MC930D modem (Mobitel instant internet) priključen preko USB na PC! Sedaj pa bi želel internet povezavo deliti z drugim PC-jem in wireless tudi s prenosnikom preko Linksys WRT54GL!

Kako naj skonfiguriram router, da bo prevzel internetno povezavo od PC?

denomis ::

Imam isti problem, imam sicer zta modem(mobitel instant internet)kateri se poveže samo preko programa lahko pa sharam povezavo v network in sharing center , router Linksys WRT54GL firmwire: dd-wrt

Zanima me če kdo ve kako bi lahko preko routerja delil internet naprej.

Mislim da bi veliko ljudi želelo izvedeti to informacijo, če kdo ve točno kako to narediti naj prosim napiše!!!

5er--> ::

Saj ne bi škodilo, če povesta kateri operacijski sistem uporabljata. ;)
Načeloma pa gre tako, da v OS omogočita sharing interneta preko mrežne kartice. (Google "ime operacijskega sistema + share internet")
Predhodno na Linksysu nastavita, da se WAN port povezuje preko DHCP, nato pa povežeta mrežno kartico računalnika preko katere sharata internet z WAN portom routerja.
Internet za ostale računalnike (povezani preko wireless in preko kabla na router) bi nato moral delat.

denomis ::

uporabljam windows 7, no sem že probu tak in ne gre tako, kokr sharam dial up mi da tam undentified network, pa na netu ni neke pametne razlage o tem sm dost prebrsku na googlu, vse ostale možne razlage sam to ne:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: denomis ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1804576820 (654) Ales
»

Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )

7418879 (11816) Hayabusa
»

Vzpostavitev povezave iz računalnika na router

101276 (1215) evl81xadlez
»

težava z linksys wrt54gl

72247 (2114) logout
»

Kako optimizirati domače omrežje