Forum » Informacijska varnost » Eset Smart Security 4 povzroča probleme
Eset Smart Security 4 povzroča probleme
axee ::
Živjo!
Čeprav ima omenjeni varnotstni paket veliko dobrih lastnosti (najpomembneje, ne obremenjuje računalnika), me ena stvar močno moti. Firewall je izredno agresiven (interactive mode). Vsakič, ko instaliram kakšen "network" program dobim ogromno error-jov, dokler začasno ne ugasem požarni zid. Ravnokar sem probal ipmonitor (trial verzija, me je zanimalo), seveda polno napak, prav tako pri vsakem update-u virtualbox-a.
Premišljujem, da bi si zlovdal smao antivirus (morda bi moja serijska delovala tudi na njemu), sploh ne vem če je firewall sploh potreben...
Ima kdo kakšno idejo kako bi napake odpravil, ali naj kar izključim požarni zid, saj sem itak za routerjem...
Čeprav ima omenjeni varnotstni paket veliko dobrih lastnosti (najpomembneje, ne obremenjuje računalnika), me ena stvar močno moti. Firewall je izredno agresiven (interactive mode). Vsakič, ko instaliram kakšen "network" program dobim ogromno error-jov, dokler začasno ne ugasem požarni zid. Ravnokar sem probal ipmonitor (trial verzija, me je zanimalo), seveda polno napak, prav tako pri vsakem update-u virtualbox-a.
Premišljujem, da bi si zlovdal smao antivirus (morda bi moja serijska delovala tudi na njemu), sploh ne vem če je firewall sploh potreben...
Ima kdo kakšno idejo kako bi napake odpravil, ali naj kar izključim požarni zid, saj sem itak za routerjem...
OmegaBlue ::
Ali malo zrahljaj pravila na firewallu, serijska pa deluje tudi samo na antivirus paketu.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
axee ::
Pravila so pravilno nastavljena, progami (ki imajo probleme), so dovoljeni. Pomaga samo začasen disable firewalla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131812 (21299) | Qushaak |
» | VarnostOddelek: Informacijska varnost | 1268 (1021) | zee |
» | Windows firewall problem - solutionsOddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1784) | ST-777 |
» | Vdiranje v uporabniški računOddelek: Informacijska varnost | 4136 (3315) | blackbfm |
» | WIN XP-požarni zidOddelek: Informacijska varnost | 2759 (2211) | nx6325 |