» »

Varnost

Varnost

System ::

Profesionalno se ukvarjam s pokrom in ker imam na poker mizah več tisoč $ me zanima kaj vse naj si nainštaliram za čim večjo varnost.. Katere antiviruse katere firewalle,..

KoMar- ::

En firewall in en AV. Pa če daš kak router vmes, bo še bolje. Če se povezuješ prek wirelessa, poskrbi, da je zaščita vsaj WPA, če ne celo WPA2.

System ::

Povezan sem preko modema direkt.Imam AVG antivirus, Spybot Search & Destroy in pa Ccleaner, še potrebujem kaj? Kateri Firewall priporočaš?

jan01 ::

avg antivirus je slabši, spyboot zanič, ccleaner pa v resnici nepotreben....
Za prosti spywaru najboljša: superantispyware in malwarebytes antimalware
Antivirus daj raje avira ali avast... Pa uporabljaj raje firefox + noscript

ABX ::

Povezan sem preko modema direkt.Imam AVG antivirus, Spybot Search & Destroy in pa Ccleaner, še potrebujem kaj? Kateri Firewall priporočaš?

Kupi router, ker deluje kot HW firewall. Po možnosti nekaj kar podpira tomato.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

overlord_tm ::

Ce se gre za take gnarje najemi nekoga da ti zrihta ...

Drugace pa glas za HW firewall, glede antivirusov mi pa je v najlepsih spominih ostal Kaspersky, vsaj vcasih je bil eden boljsih. Kateri OS sploh uporabljas? Si prijavljen kot admin ali navaden uporabnik? Potem so tukaj gesla, treba je uporabljat kvalitetna gesla, ne uporabljaj funkcije remember password, ker v teh primerih se gesla spravijo na racunalniku (sicer v kriptirani obliki, ampak se vedno so shranjena).

Sploh pa si lahko umislis en racunalnik samo za poker, ki je v locenem omrezju od tistih ki so za vsakodnevno uporabo.

blasch ::

Najvišjo zaščito običajno nudijo razni varnostni paketi, ker imajo vgrajen antivirus in firewall, zraven pa še ščitijo sistemske datoteke.

Kaspersky internet security 2010 je zelo močen. In če gre za velike denarje, ti verjetno ne bo težko dat za licenco.

Comodo Internet Security je brezplačen in tudi zelo v redu, vendar zahteva nekoliko bolj izkušenega uporabnika.

Poleg tega je zelo priporočljivo, da se na net povezuješ prek ruterja, ki deluje tudi kot firewall.
web: www.rac-pomoc.si

Zgodovina sprememb…

• spremenil: blasch ()

ABX ::

One word, Linux.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

zee ::

Few more words: Linux z Windows v Virtualboxu z internet dostopom samo do poker strani. Antivirus in Pozarni zid v tem primeru odpadeta.

Kakopak lahko Windows namestis v Virtualbox tudi znotraj samih Windowsov.

EDIT: brainstorming
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri antivirusni program naj izberem

Oddelek: Programska oprema
499463 (8410) bluefish
»

ANTI programi

61166 (1103) largie

Najboljši antivirusni program?

226308 (3781) krneki0001
»

Kaj uporabljate za zaščito in čistost vašega sistema?

151706 (1471) pivo
»

Koliko daste uporabniki ADSL in kabelskega neta na varnost???

151965 (1604) ombre

Več podobnih tem