Forum » Pomoč in nasveti » Nakup monitor, tiskalnik, brezžično omrežje
Nakup monitor, tiskalnik, brezžično omrežje
saxnfeld ::
Pozdravljeni. Rabim pomoč.
Trenutno kupujem nov monitor med 22" in 24" nekje v rangu do 250 €. Trenutno imam v mislih DELL-a 2209WA 22". Prosim če mi lahko svetujete, kaj se da najboljše dobiti za ta denar me 150 -250€.
Naslednja zadeva, ki jo kopujem je multifunkcijski laserski tiskalnik (fax, skeniranje).
Trenutno imam v mislih SAMSUNG modela SCX 4725FN ali SCX 4824FN. Prosim za komentar ali za kakšen boljši predlog v razredu do 200 €.
Imam pa tudi en tehnični problem, ki ga ne uspem rešit.
V bljižnji okolici imam brezplačno brezžično omrežje. Signal zunaj hiše še sprejemam, ampak znotraj zaradi debeline zidov pa signala ni.
Torej željo imam, da bi zunaj namestil anteno ali nekaj podobnega (accesss point) za sprejem signala, kar bi potem priključil na router, ki bi potem ojačal signal znotraj hiše. Prosim, če mi lahko kdo pomaga, kako rešiti problem.
Za odgovore se vam v naprej zahvaljujem
Simon
Trenutno kupujem nov monitor med 22" in 24" nekje v rangu do 250 €. Trenutno imam v mislih DELL-a 2209WA 22". Prosim če mi lahko svetujete, kaj se da najboljše dobiti za ta denar me 150 -250€.
Naslednja zadeva, ki jo kopujem je multifunkcijski laserski tiskalnik (fax, skeniranje).
Trenutno imam v mislih SAMSUNG modela SCX 4725FN ali SCX 4824FN. Prosim za komentar ali za kakšen boljši predlog v razredu do 200 €.
Imam pa tudi en tehnični problem, ki ga ne uspem rešit.
V bljižnji okolici imam brezplačno brezžično omrežje. Signal zunaj hiše še sprejemam, ampak znotraj zaradi debeline zidov pa signala ni.
Torej željo imam, da bi zunaj namestil anteno ali nekaj podobnega (accesss point) za sprejem signala, kar bi potem priključil na router, ki bi potem ojačal signal znotraj hiše. Prosim, če mi lahko kdo pomaga, kako rešiti problem.
Za odgovore se vam v naprej zahvaljujem
Simon
bluefish ::
Trenutno kupujem nov monitor med 22" in 24" nekje v rangu do 250 EUR. Trenutno imam v mislih DELL-a 2209WA 22". Prosim če mi lahko svetujete, kaj se da najboljše dobiti za ta denar me 150 -250EUR.Za to ceno je to nedvomno eden boljših monitorjev in ti ga lahko le priporočam. Tukaj si lahko prebereš krajši test.
saxnfeld ::
blueFish,
Hvala za tvoje mnenje.
Prosim, če ima še kdo kakšne izkušnje z tiskalnikom in opremo, ki bi jo potrboval za postavitev bezžičnega omrežja.
simon
Hvala za tvoje mnenje.
Prosim, če ima še kdo kakšne izkušnje z tiskalnikom in opremo, ki bi jo potrboval za postavitev bezžičnega omrežja.
simon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri monitor?Oddelek: Kaj kupiti | 9526 (7775) | Golnar |
» | kateri 22" lcd monitor? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 50882 (22527) | silo |
» | monitorji z IPS matrikoOddelek: Kaj kupiti | 10573 (9703) | ST-777 |
» | Kupiti monitor ali ostatih pri dveh slabših?Oddelek: Kaj kupiti | 4280 (3747) | matonson |