Forum » Loža » Leteče kače!
Leteče kače!
Jeronimo ::
Sicer se bo zdelo marsikomu smešno ..... no meni se je vsekakor zdelo ko so mi povedali, da so poteleviziji videli posnetek iz Indonezije, na katerem prikazujejo LETEČO KAČO?????
Ista novica naj bi bila tudi napisana v včerajšnjem oz. predvčerajšnjem časopisju!!!???
Kača naj bi imela sposobnost iz tal skočiti v zrak in pridobiti do 100m višine izključno s svojim telesom - brez kril .......
Meni se zdi vse ena velika buča. Je še kdo kaj o tem slišal oz. prebral.
LP
Ista novica naj bi bila tudi napisana v včerajšnjem oz. predvčerajšnjem časopisju!!!???
Kača naj bi imela sposobnost iz tal skočiti v zrak in pridobiti do 100m višine izključno s svojim telesom - brez kril .......
Meni se zdi vse ena velika buča. Je še kdo kaj o tem slišal oz. prebral.
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Highlag ::
Kot je Thomas povedal.
Kača se vrže z drevesa in med padanjem zardi zvijanja telesa ne pade naravnost navzdol, ampak se premika tudi v horizontali.
Daleč od tega da skoči v zrak in se dvigne na 100m z lastnim gibanjem
Kaj bi sploh imela od tega? Miši tudi letajo?
Kača se vrže z drevesa in med padanjem zardi zvijanja telesa ne pade naravnost navzdol, ampak se premika tudi v horizontali.
Daleč od tega da skoči v zrak in se dvigne na 100m z lastnim gibanjem
Kaj bi sploh imela od tega? Miši tudi letajo?
Kaboom ::
Highlag: ke je pa po tvoje šišmiš ?
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Thomas ::
Šišmiš je dobro opremljen za letanje in sonarjenje po zraku. Kača bi imela kar expense, če bi mu hotela toliko parirati da bi ga ujela.
Ampak ja. Če ga včasih ujame v zraku, potem bo/bi preživelo več kač lovcev, ki znajo bolje jadrati.
Sčasoma bi potem lahko pričakovali letečo kačo, ki se v zraku hrani z netopirji, ptiči in podobnim.
Tako evolucija deluje.
Ampak ja. Če ga včasih ujame v zraku, potem bo/bi preživelo več kač lovcev, ki znajo bolje jadrati.
Sčasoma bi potem lahko pričakovali letečo kačo, ki se v zraku hrani z netopirji, ptiči in podobnim.
Tako evolucija deluje.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Tista "kača" je pa trakulja. Evolution striked again!
Če si to mislu, no.
Če si to mislu, no.
Binji ::
LOL. Ja Thomas ma prav (nism si mislu da bom kdaj to reku ), taka je pac evolucija
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Mercier ::
Mene je danes presenetila ena živalska na TV: spodoben roj kobilic požre v enem dnevu toliko žita, kot milijon ljudi v enem letu.
darh ::
NekoIme... nekej ne štima... nikjer... AFAIK... nimaš take (za miljon ljudi za eno leto) zaloge žita da bi v enem dnevu nahranil tak roj kobilic... pa tudi če bi ga imel.. kaj bi pa kobilice jedle drugi dan... mislm da se nebi mogle tolk razmnožit da bi bla TAKA nevarnost...
Excuses are useless! Results are priceless!
If it was on television, it must be true.
Ne spoznam se na kobilice. Naj kak biolog išče edu linke.
Kolikor se še spomnem, se teli oblaki kobilic raztegnejo tudi po 30 km in so sposobni (z ugodnim vetrom) celo medcelinskih potovanj (s trebuhom za kruhom).
Ne spoznam se na kobilice. Naj kak biolog išče edu linke.
Kolikor se še spomnem, se teli oblaki kobilic raztegnejo tudi po 30 km in so sposobni (z ugodnim vetrom) celo medcelinskih potovanj (s trebuhom za kruhom).
ChiefThunder ::
oprostite moji nevednosti... kaj so to EDU linki?
da so povsem kredibilni?
da so povsem kredibilni?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
TESKAn ::
Hehe, je bilo po televiziji - v eni državi so, ko so prišle kobilice, hitro šli ljudje z vrečkami jih nabirat. Sicer so pojedle ves pridelek, ma ljudje so še zmeraj imeli kaj za jest.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
edu top level domain name
OK, ne mi prilepit kake persone k niku, ampak kobilice sem že jedel. Vzameš flašo, do polovice napolniš z vodo, greš na travnik in si naloviš nekaj zelenih, jih posušiš in ocvreš.
OK, ne mi prilepit kake persone k niku, ampak kobilice sem že jedel. Vzameš flašo, do polovice napolniš z vodo, greš na travnik in si naloviš nekaj zelenih, jih posušiš in ocvreš.
Milijon ljudi na leto poje kakšnih 100 tisoč ton žita.
Bi jih lahko oblak kobilic pojedel toliko v enem dnevu?
Po mojem filingu se to kar večkrat zgodi.
Bi jih lahko oblak kobilic pojedel toliko v enem dnevu?
Po mojem filingu se to kar večkrat zgodi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvantna navigacija brez satelitovOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14547 (11036) | bbf |
» | Letošnje miši - že mački obupujejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23616 (17669) | zuz3k |
» | NASA dala zeleno luč misiji MAVEN (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16798 (15283) | Jst |
» | Kače - nabiranje gozdnih jagod (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11543 (9439) | Trololololo1 |
» | Top predators (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9100 (7715) | Airskull |