» »

Nakup GSM aparata pri Mobitelu??????

Nakup GSM aparata pri Mobitelu??????

data22 ::

Kaj menite o nakupu GSM aparata pri mobitelu?

Jaz sem kupil nov telefon za 35.800 Nokija 3310.
če vzameš pokrovček zgornji in spodnji dol ta plastika pri tipkah oziroma vijaki ki držijo celo vezje ob njih poka plastika in to se kar širi samo od sebe,telefon pa ima še ob strani na pertinaks plošči štiri črtice navpične( blizu vtikača za polnjenje baterije ) narejene z flumastrom alkoholnim mislim.
Kaj to pomeni nevem sem jih vprašal in jim tudi pokazal pa pravijo da to prvič slišijo,telefon sem kupil pred enim mesecem na MOBITELU V MARIBORU.
Ali ima kdo kakšen predlog glede tega.>:D
  • spremenil: data22 ()

SkIDiver ::

Jz mam en predlog. V prihodnje, ko boš kupoval kako zadevo jo odpri pa malo preglej. Recimo pri GSM aparatu bi lahko prosu prodajalca, da ga pred tabo odpre in ti ga pokaže ter da v roko na pregled, ter vstavi baterijo, da ga preizkusiš, da deluje šele nato podpišeš pogodbo, če si ga kupil, ko si sklenil naročnino za določeno obdobje.

Drugače jim pa zateži z varstvom potrošnikov. Rec da jih boš prjavu vrage>:D al pa sam orng hudu zaropotej tam, če ne gre zlepa pač treba zgrda.

Sem bil pri njih pa na servis klical v Ljubljano pa oni rečejo NEVEM KAJ BI TO LAHKO BILO.

Pravijo da plastika ob vijakah pač zato poka ker so v tovarni preveč zategnili vijaki.

Ma kdaj kaj kupim v SLOVENIJI kupim samo SRANJE.
Najbolje mi gre kadar kupujem v AVSTRIJI.
Vedno dobim kot je treba!!!!!!!!!
;(

Gandalfar ::

data22: ce so v tovarni prevec zategnili to potem pomeni, da so ti prodali pokvarjen/poskodovan izdelek zaradi tovarniske napake in si potemtakem glede na garancijo upravicen do novega oz. popravilo?

Ma ja oni pravijo novega nemorete dobiti,tega pa prinesite pa vam bomo menjali to plastiko!
Ja zdaj se pa vprašaj?Ali bos sploh dobil še to,kaj je vsaj zdaj?
Saj veš na servisi delajo vajenci pa praktikantje ITD.
Potem pa dobiš tak telefon da je še slabši od tega kaj si dobil saj v večini primerov je tako,oni to kar fušarsko skupaj naredijo boli njih.
Zdaj vsaj dela brezhibno razen teh ugank.
Stemi ne prideš do konca!!!!:O

MadMax ::

data22:
1. po preteku 8 dni se nimas vec kaj pogovarjat z prodajalcem, ampak le z servisom. Ce pa je prodajalec tolk dober, da zadevo namesto tebe zapakira&poslje na servis, prej se napise reklamacijski zapisnik za servis, ter te obvesti, da je telefon prisel iz servisa, je to le prodajalceva dobra volja! Saj telefonov ne izdeluje Mobitel...

2. Mobitel ti je omogocil dobit telefon ceneje kot v redni prodaji, ker pac krije razliko do polne vrednosti v upanju, da bo na osnovi pogovorov dobil $$$ nazaj (pac cilj pridobivanja kupcev). Zakaj ga nisi kupil v redni prodaji za 55kSIT?? Pa ce ga je Mobitel dobil za 10kSIT, te to prav nic ne briga. Ti ga lahko tudi, ampak jih moras kupit cel kontejner.
btw: zakaj ga nisi vzel pri S!Mobilu za 1 SIT?

3. Unih par crtic je lahko ze tovarniskih-interne oznake medfazne kontrole (ampak ti tem pojmom ocitno se nisi dorasel)

4. Servis za Nokio ima v SLO samo uvoznik, to je Teleray d.o.o., kjer pa ne rabis dvomit v njihovo strokovnost. (sicer imajo svoje finte-se obnasajo prevec monopolisticno-ampak to je ze druga zgodba). Vajenci pa praktikanti? A ti si se pa ze rodil z vsem znanjem tega sveta, al kaj??

5. Ti telefoni niso skart-roba, ampak cisto navadni serijski telefoni, izdelani po narocilu (zaklep na omrezje+nalepke...).

6. In kaj pol, ce po telefonu tip pac ne ve, kaj bi to bilo? A ti zdravnika po telefonu poklices, ali se mu prides pokazat? Pa mu poves, kaj te tezi, ali mu reces, naj sam ugtovi, saj je vendar on zdravnik?

Daj mi povej, koliko primerov poznas, da je zacela pokat plastika na Nokii 9210? Nobenega, ker ves za najvec 2 lastnika takih telefonov. Med nekaj 10.000 N3310 pa se sigurno najde kak izdelek z pomanjkljivostjo (pa se se vedno sprasujem, ali ti ni telefon padel oziroma si se vsedel nanj ipd.)

Torej telefon lepo dostavi na servis, kjer ti bodo tisto plastiko zamenjali in konec. Saj ne bodo komplicirali (razen, ce je telefon ze bolj odrgnjen/opraskan/..., skratka malomarno uporabljan).
Lahko ti povem, da so se do predkratkim brezplacno cistili zvocnike (zelezni opilki+magnet->ves, kaj sledi), ceprav to ni bila njihova dolznost.
Pa poslji na njihove stroske-tudi vracilno postnino bodo krili oni.

P.S.: ne delam pri Mobitelu niti pri Telerayu ampak vseeno vem, kako zadeve potekajo, zato jih pac razumem.
Pa saj razumem tudi tebe kot nesrecno (nezadovoljno) stranko, pa jebat ga...
Shit happens...

Lp!
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMax ()

Prav lepi odgovor si mi dal nevem kaj bi rekel?
Vse lepo in prav,da imajo tudi takšne ki jih zagovarjajo,že zakaj!
No jaz sem ga kupil v redni prodaji!!!!
In tudi nazaj sem ga nesel pa je rekel saj to ni nič takega,pa sem vprašal da v primeru garancije nebo zaradi tega kakšnih problemov,pa pravi nebi smelo biti problema .Kaj vem?
Brez veze vse skupaj,drug mesec bom tako kaj šel v Avstrijo pa bom si tam vzel novega.
Glede tega kaj praviš če mi je dol padel?
Ne ni,niti ga nisem porisal je kot nov,razen te kurčeve prozorne plastike pri tipkovnici kaj je tudi display gor pritrjen.
Ma nebom se več stem sranjem zajebaval,poklono ga bom jaz pa si bom tako šel po novega.:(

Vse lepo in prav,da imajo tudi takšne ki jih zagovarjajo,že zakaj!
Ne vem, kaj si s tem mislil? Da zagovarjam Mobitel? Ne. Sicer sem njihov narocnik, a je vprasanje casa, kdaj bom saltal k S!Mobilu, ki vsaj nekaj ponuja.

No jaz sem ga kupil v redni prodaji!!!!
Tu sem mislil, da si ga kupil v kakem paketu, ker malokdo kupi telefon iz redne prodaje pri Mobitelu, ce ga lahko vzame pri S!Mobilu v Haloju za 28.900, pa prodas SIM in ga odklenes, pa je...

In tudi nazaj sem ga nesel pa je rekel saj to ni nič takega,pa sem vprašal da v primeru garancije nebo zaradi tega kakšnih problemov,pa pravi nebi smelo biti problema .Kaj vem?
Naj ti zamenjajo tisto plastiko. Cez pol leta bo (morda-upam da ne) kaj crknilo, pa ti bojo tezili v tistem prej opisanem stilu "na tla ti je padel", pa bojo komplikacije brez veze...

Res ne vem, zakaj bi zdaj moral na vrat na nos iti v A po nov telefon, ce si ze za tega dal celo premozenje... Tega kot takega bos namrec tezko prodal za 20kSIT. Pa ne zaradi plastike, ampak ker rabljeni telefoni nimajo neke vrednosti. Ocitno se ti model dopade, da si dal toliko zanj. Pa v trenutku slabosti, ko te je zagrabilo, si ga moral imet, pa si ga preplacal.
Jaz bi glede na okoliscine vztrajal pri tem iz financnega vidika.
Toda kot vidim, si zelo impulziven tip in moras imet svoj prav, pa cetudi te stane dvojne cene...
Glede nakupa novih telefonov ti je pa ze itak reber na elektro-n forumu lepo napisal.

Dami ::

Sam ne vem zakaj si dal tok keša za mobitel ki ga dobiš za jurja (ok, si pač 3 leta pr njih na naročnini. Jaz sem že tud 3 leta pa še bom skoz). Sn pa nabavu slab mesec nazaj 3510 (tud tam v MB) in dela ok. Moti me samo da kot prvi nokiin telefon z polifonskimi zvoki (MIDI) nima skladatelja!! In da morm muzke dol z neta vlačit in jih plačat. Poleg tega da se da skor vse z neta potegnat sam za nas to ne velja kr se ne da včlanit v klub Nokia. Mamu jim.>:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Veš moje mnenje je JAZ JIM NEDAM ZA NAROČNINO 2500 SIT ZATO DA BOM NAROČNIK NA MOBITELU, MA NI ŠŠŠŠŠŠAAAANNNNNSSSSS!!!!!! to je drago potem pa še pogovori,z to naročnino jim jaz ta telefon 2X plačam
pa še pogodba za 3 leta pa to je izsiljevanje.
ODPADE!

Glede tiste plastike pa če se bo širlo bom dal menjat če ne pa K...c bo že.

Ja cena je bila 35.800 sit.
Pa nena me zdaj vsi kurcajte no.;(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: data22 ()

ABX ::

Mene pa nekaj drugega zanima, če jaz sklenem pogodbo z Mobitelom za naslednje dve leti imajo oni pravico višat ceno naročnine?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Ja mislim da je tako ker ti podpišeš pogodbo za določen čas kjer pa ponudnik navaja da ima pravico do spremembe obračunavanja pogovora in naročnine!
;(

ABX:
Za Mobitel ne vem.
Pri S!Mobilu so se od prve take akcije cene in drugi pogoji ze zelo spreminjali, ampak v casu pogodbe se ni za narocnike nic spremenilo (sicer tudi na bolje ne: npr. nekdo, ki je takoj na zacetku sklenil paket "Partner", ima se danes narocnino 2380 SIT, ceprav se dandanes prodaja paket "Start", kjer je narocnina le jurja... Sicer nima obveznih pogovorov, kot pa je to danes).

Tako da: pozanimaj se pri Mobitelu.

Dami ::

data22: ja js mam študentski paket in mam jurja naročnino in sn čist zadovoln:D
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Gandalfar ::

jaz sem si zrihtal druzinski paket in se tudi z 1k narocnine skozi furam..

Tomi ::

Dami: po novem je 1104 sit, samo vseeno je strošek naročnike zanemarljiv v primerjavi s pogovori, vsaj pri meni:\
metrodusa.blogspot.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobitelova akcija in zaloga telefonov

Oddelek: Mobilne tehnologije
346315 (3180) Daren
»

Tusmobil se bo prodal

294012 (2668) Pyr0Beast
»

na izi (strani: 1 2 )

566230 (4711) Jan987
»

GSM-i vsaj od Mobitela so en drek, rajt?

Oddelek: Loža
483013 (2036) Tomi
»

20 marec+simobil

Oddelek: Loža
212228 (1954) Cveto

Več podobnih tem