Forum » Kaj kupiti » WD HDD
WD HDD
sid ::
NA hitro.Namen imam kupiti WD disk z 8MB predpomnilnika pa mi povejte srečni lastniki tega diska kok je kaj glasen,ker ne prenesem ropotanja in škrtanja v računalniku .Iz računalnika sem vrgel ven že 3 IBM (bad) ,Maxtorja (žvižgu) pa bi se rad mau ustalil . Bi kupu baracudo pa je nikjer ne dobim (povsod razprodan)
lp...
lp...
andrej ::
taksno temo mamo vsak teden. malo pobrskaj po prejsnjih. drugace pa je disk spica in nakup priporocam.
DMouse ::
Disk kupu učer in pritrjujem da je disk špica kar se hitrosti tiče, slišim ga pa tut komaj kaj (tišji od mojega prejšnjega IBM 40Gb 5400)
BigHugo ::
Se strinjam z ksavsom. Disk je res špica, praktično neslišen.
Priporočam nakup.
LP BigHugo
Priporočam nakup.
LP BigHugo
LP BigHugo
bastadu ::
Se pridrožujem s vprašanjem, če ima kdo informacije, kje imajo te diske na zalogi (rabim 80GB različico), ker bi ga vzel čimprej? Pa pomožnosti, kje v okolici Celja. Hvala za odgovore!
msmiha ::
V Celju v PCXu so oradni zastopniki za WD in imajo vse njihove diske.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
bastadu ::
Pri PCXu v Celju tak niso mel teh diskov... Sem ga pa naročil pri EnaA in že naslednji delovni dan je bil pri meni, res pohvalno. Aja ta disk itak raztura
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JAE je le prodan (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11900 (8271) | schurda |
» | Tihi diski (120-160GB) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6080 (4232) | Grimlord |
» | ATA 100 Diski (prenos)!Oddelek: Strojna oprema | 2382 (1658) | zile |
» | Kje kupiti komplet PC?Oddelek: Kaj kupiti | 1959 (1598) | tedybear |
» | Kateri LCDOddelek: Kaj kupiti | 1639 (1181) | Tr0n |