Forum » Programska oprema » Squirrelmail na Debian serverju
Squirrelmail na Debian serverju
Dominator69 ::
LP
Kot je z naslova razvidno mam probleme s squirrelmailom, postavil sem si Debian server in večina stvari na njemu dela, razen Squirrelmaila.
Lokalno si lahko med računalniki pošiljamo maile, da bi ga poslal na Siol račun pa v logu napiše --> (host mailhub.siol.net[89.143.246.8] refused to talk to me: 421 Service not available), če probam poslat na Hotmail pa mi vrnejo mail da nekaj zaradi dinamičnega IPja ne morem uporabljat njihovega strežnika.
Kaj naj naredim, da bom meil recimo lahko poslal na Siol ali kake podobne Mail strežnike, Hotmail, Gmail , ....
v iptables mam vse potrebne porte odprte , ...
Server sem pa večinoma postavljal po tem guideu http://www.howtoforge.com/perfect-serve... ...
Kot je z naslova razvidno mam probleme s squirrelmailom, postavil sem si Debian server in večina stvari na njemu dela, razen Squirrelmaila.
Lokalno si lahko med računalniki pošiljamo maile, da bi ga poslal na Siol račun pa v logu napiše --> (host mailhub.siol.net[89.143.246.8] refused to talk to me: 421 Service not available), če probam poslat na Hotmail pa mi vrnejo mail da nekaj zaradi dinamičnega IPja ne morem uporabljat njihovega strežnika.
Kaj naj naredim, da bom meil recimo lahko poslal na Siol ali kake podobne Mail strežnike, Hotmail, Gmail , ....
v iptables mam vse potrebne porte odprte , ...
Server sem pa večinoma postavljal po tem guideu http://www.howtoforge.com/perfect-serve... ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email.si zaključuje svojo zgodbo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 13411 (10223) | FitnessBoy |
» | Lastna pošta SMTPOddelek: Omrežja in internet | 1333 (1238) | LjAp |
» | e-mail serverOddelek: Omrežja in internet | 2271 (1812) | 'FireSTORM' |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13608 (11085) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17311 (17311) | Bakunin |