Forum » Mobilne tehnologije » NOKIA 6680 - problem z namestitvijo Garmin-a
NOKIA 6680 - problem z namestitvijo Garmin-a
Jernej88_ ::
Lep pozdrav vsem!
Imam problem z namestitvijo Garmin- na mobilni telefon NOKIA 6680. Ko delam po navodilih lepo skopiram program na pomnilniško kartico in ko zaženem inštalacijo na mobilniku mi izpšiše: Datoteka poškodovana.
Probal sem že vse možne verzije in vedno je enako. Mogoče kdo ve sploh ta mobilnik podpira Garmin-a?
Hvala za odgovore že v naprej.
Imam problem z namestitvijo Garmin- na mobilni telefon NOKIA 6680. Ko delam po navodilih lepo skopiram program na pomnilniško kartico in ko zaženem inštalacijo na mobilniku mi izpšiše: Datoteka poškodovana.
Probal sem že vse možne verzije in vedno je enako. Mogoče kdo ve sploh ta mobilnik podpira Garmin-a?
Hvala za odgovore že v naprej.
No more Slovenia!
Kolk vem ta telefon nima vgrajenega GPS sprejemnika, tako da bo bolj težko z navigacijo..
Ja to vem da nima. Samo jaz bi to speljal preko Bluetooth sprejemnika.
No more Slovenia!
xyd1 ::
Poizkusi z drugo kartico. Lahko pa poizkusiš z TOM TOM-om meni deluje na p1i - gps sprejemnik je pa preko BT.
Poizkusi z drugo kartico. Lahko pa poizkusiš z TOM TOM-om meni deluje na p1i - gps sprejemnik je pa preko BT.
Misliš MMC kartico?
No more Slovenia!
Nevelja. Sem jo formatiral in vedno enako. Razen če si od koga sposodim, samo bo enako.
No more Slovenia!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E66/E71 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11111 (5294) | MrAs |
» | SonyEricsson P1i vs Nokia N95 8GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3386 (2801) | Mare2 |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17502 (13229) | AtKo |
» | Sony Ericsson p1i ali Nokia N95 ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4250 (4250) | Cveto |
» | Kateri Bluetooth GPS sprejemnik za Symbian?Oddelek: Kaj kupiti | 1493 (1435) | Gwanaroth |