Forum » Mobilne tehnologije » Simobil N95 8GB
Simobil N95 8GB
toma168 ::
Zdravo.
No problem je tak. Kupu sn nokio n95 8gb od simobila(pač moja napaka) uporabljam pa mobitel kartico na naročnino. Zdej js sn dav ta telefon odklenat.. klicem lahko pa delam vse razen internet zajebavle.. Zanima me ce kdo ve kak bi lahko porihto internetni prenos podatkov in pa da bi se znebil tistga vodofona v mobitelu.
No problem je tak. Kupu sn nokio n95 8gb od simobila(pač moja napaka) uporabljam pa mobitel kartico na naročnino. Zdej js sn dav ta telefon odklenat.. klicem lahko pa delam vse razen internet zajebavle.. Zanima me ce kdo ve kak bi lahko porihto internetni prenos podatkov in pa da bi se znebil tistga vodofona v mobitelu.
zee ::
Lahko v slovenscini, hvala?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Bor H ::
Da se znebiš vodafona v meniju morš dat (predvidevam) navadn firmware gor, nekako pogooglaj za n95 debranding.
Za internet pa moraš vnest nastavitve od Mobitela, kliči jih na 041 700 700 pa naj ti povejo kako, mislim da ti celo lahko pošljejo nastavitveni sms.
Za internet pa moraš vnest nastavitve od Mobitela, kliči jih na 041 700 700 pa naj ti povejo kako, mislim da ti celo lahko pošljejo nastavitveni sms.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | simobil zaklep telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14142 (9633) | Entity |
» | samsung sgh g810 vs. nokia n95Oddelek: Mobilne tehnologije | 2491 (1750) | Miha_T |
» | Win7 + 3G internet via BluetoothOddelek: Operacijski sistemi | 1717 (1448) | lukaz |
» | W960i, N95, E51, SGH-G810 - komentarji?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4679 (4365) | Dr_M |
» | Google predstavlja novost: GPS SimulatorOddelek: Novice / Windows Mobile | 5425 (5423) | mrkva1 |