Forum » Mobilne tehnologije » LG KP500 Cookie?
LG KP500 Cookie?
Nuška ::
Ok, odločam se za nakup novega mobilnega telefona.
Nimam pojma. Res. Do sedaj sem imela 2 Nokii, obe sta bili super. Tako da, na Nokio se lahko res zaneseš.(deluje dalj kot štiri leta.definitivno.aja, btw: jaz se z mobiji ne "preseravam" in nimam keša za to, da bi si kupila vsake pol leta novega)
Ampak o drugih znamkah pa ne vem NIČ!
Kakšni so LG telefoni? Kako dolgo držijo(koliko let so uporabni)?So kvalitetni?
Torej, še bolj vesela bi bila, če napišete svoje mnenje o LG KP500 Cookie-ju!
Ki ga nameravam kupiti, ker je pač slučajnu v Džabest paketu...Pa mi je luštkan.
Nimam pojma. Res. Do sedaj sem imela 2 Nokii, obe sta bili super. Tako da, na Nokio se lahko res zaneseš.(deluje dalj kot štiri leta.definitivno.aja, btw: jaz se z mobiji ne "preseravam" in nimam keša za to, da bi si kupila vsake pol leta novega)
Ampak o drugih znamkah pa ne vem NIČ!
Kakšni so LG telefoni? Kako dolgo držijo(koliko let so uporabni)?So kvalitetni?
Torej, še bolj vesela bi bila, če napišete svoje mnenje o LG KP500 Cookie-ju!
Ki ga nameravam kupiti, ker je pač slučajnu v Džabest paketu...Pa mi je luštkan.
Hardstyle ::
Corby mi je na dostik deloval zelo plastičen tako, da ga pred uporabo testiraj v kakšnem centru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blackberriji več niso dovolj dobri za YahooOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 6641 (4971) | Lonsarg |
» | Na internet preko mobitelaOddelek: Omrežja in internet | 2574 (2286) | amigo_no1 |
» | Nokia bo spremenila sistem poimenovanjaOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 7058 (4921) | Omen3 |
» | Nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 2096 (1478) | pleomax |
» | samsung corby ali lg cookieOddelek: Mobilne tehnologije | 1201 (1122) | Jebac18 |