Forum » Kaj kupiti » Kateri Bluetooth GPS sprejemnik za Symbian?
Kateri Bluetooth GPS sprejemnik za Symbian?
kozmos ::
Pozdravljeni,
Sam sem našel nekaj ponudb in ker nisem ravno na tekočem s temi zadevami, bi se obrnil na vašo pomoč.
Sem pred nakupom omenjene naprave.
Predvsem me zanima kateri GPS sprejemnik je najboljši, natančen ipd. Uporabljal bi ga v povezavi Bluetooth z Nokio N80.
Podpirati mora Tom Tom in podobne programe, združljive z N80.
Cena zaenkrat še ni tako pomembna, bolj me zanima kvaliteta. Lahko pa kdo navede tudi, kje bi dobil najugodneje.
Za vse info se že vnaprej zahvaljujem.
Sam sem našel nekaj ponudb in ker nisem ravno na tekočem s temi zadevami, bi se obrnil na vašo pomoč.
Sem pred nakupom omenjene naprave.
Predvsem me zanima kateri GPS sprejemnik je najboljši, natančen ipd. Uporabljal bi ga v povezavi Bluetooth z Nokio N80.
Podpirati mora Tom Tom in podobne programe, združljive z N80.
Cena zaenkrat še ni tako pomembna, bolj me zanima kvaliteta. Lahko pa kdo navede tudi, kje bi dobil najugodneje.
Za vse info se že vnaprej zahvaljujem.
zee ::
mene tudi to zanima v navezi z Nokio 6630 ali prenosnikom.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
destiny ::
Jest sem ravno pred dnevi dobil na posodo nek model od Garmina za cca 40k, pa se je zelo dobro odnesel v navezi z Nokio N80. Software je bil Route 66...
V povprečju je videl 5 ali 6 satelitov, v dolgem tunelu ali med visokimi zgradbami se je malo zgubil, drugače pa je deloval suvereno. V glavnem jest sem navdušen :)
V povprečju je videl 5 ali 6 satelitov, v dolgem tunelu ali med visokimi zgradbami se je malo zgubil, drugače pa je deloval suvereno. V glavnem jest sem navdušen :)
karafeka ::
Glavno je, da ima čip sirf 3 (takšni manj štroma pokurijo in so bolj natančni (najdejo več satelitov)), potem moraš gledat katero verzijo bluetootha podpira (1.2 ali 2.0). 2.0 se lahko poveže do 100 metrov (1.2 do 10m), vendar mora tudi telefon imeti isto verzijo.
kozmos ::
Tale oglas se mi zdi zanimiv.
Opisuje:
- najnovejsi chipset : MEDIATEK, 32 kanalov
- povezovalni cas 1/36/37 !!!! (se hitrejsi kot Sirf 3!!!)
- povezava z NAVSTAR + Galileo GPS sateliti (skupaj 59 Sat.)
(najnovejsi firmware, ki se zna povezovati
tudi na nove EU satelite)
- 86 x 45 x 23 mm
- 54 g
- 220V polnilec + avtopolnilec
- cas delovanja : 20 ur
Kaj menite o tem?
Opisuje:
- najnovejsi chipset : MEDIATEK, 32 kanalov
- povezovalni cas 1/36/37 !!!! (se hitrejsi kot Sirf 3!!!)
- povezava z NAVSTAR + Galileo GPS sateliti (skupaj 59 Sat.)
(najnovejsi firmware, ki se zna povezovati
tudi na nove EU satelite)
- 86 x 45 x 23 mm
- 54 g
- 220V polnilec + avtopolnilec
- cas delovanja : 20 ur
Kaj menite o tem?
snajper_SLO ::
Mam tega in ni bilo problemov ne z mobitelom in ne z prenosnikom :) Je pa res, da ko ga vklopiš moraš malo počakat da najde signal tam cca 30s.
GPS BT sprejemnik
GPS BT sprejemnik
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~
zee ::
ok. zdaj pa še eno dodatno vprašanje.
kupim to malo živalco in jo povežem s prenosnikom/mobilcem/dlančnikom. potem moram kupiti še mape, ali pač?
kupim to malo živalco in jo povežem s prenosnikom/mobilcem/dlančnikom. potem moram kupiti še mape, ali pač?
zee
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS sprejemnikOddelek: Kaj kupiti | 2643 (2425) | [SpydeR] |
» | Najceneje do navigacije, GPS sprejemnik? Katerega?Oddelek: Kaj kupiti | 4797 (4303) | icko |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12425 (9115) | AtaStrumf |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17496 (13223) | AtKo |
» | RoyalTek GPS bluetooth receiver?Oddelek: Kaj kupiti | 1212 (1131) | ||_^_|| |