Forum » Pomoč in nasveti » Garancija za računalnik (strela)
Garancija za računalnik (strela)
jcb ::
Živjo
Ali se upošteva garancija v primeru, ko ti z*ebe račuanlnik strela. Nedolgo nazaj sem kupil novo tipkovnico in napajalnik, v garanciji pa mi je skurla strela vse.
Lahko uveljavim garancijo v takem primeru.
Ali se upošteva garancija v primeru, ko ti z*ebe račuanlnik strela. Nedolgo nazaj sem kupil novo tipkovnico in napajalnik, v garanciji pa mi je skurla strela vse.
Lahko uveljavim garancijo v takem primeru.
bluefish ::
Ne. Razen v primeru, ko imaš kaj podobnega kot BigBang Se zgodi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
xyd1 ::
Če bi imel prenapetostno zaščito bi se dalo zmenit,.. Eden izmed proizvajalcev vrne poškodbe na napravi, če uprabljaš njihovo prenapetosno zaščito - seveda v primeru strele, vendar je to sedaj prepozno (ali ne? - o legalnosti nebi tukaj).
Okapi ::
Samo na glas ne smeš razlagati, da je bila strela, in če to vseeno na servisu omenijo, moraš priseči, da ni bilo nobene nevihte. Kot dokaz povej, da vendar vsi vedo, da so nevihte spomladi in poleti, ne pozimi.
O.
O.
Wox ::
Če imaš zavarovano hišo poglej na polico, če zajema tudi zavarovanje el. aparatov v primeru strele.
LuGi ::
Itak da lahk ce nesposobni serviserji ne ugotovijo da je strela skurla =)
Zamenjal plato in rame ker je neslo oboje =)
Zamenjal plato in rame ker je neslo oboje =)
MIHAc27 ::
Sem že parkrat videl skurjen računalnik zaradi strele... nazadnje ko je strela skurla PC je preboj prišel preko mrežne kartice (ni bila integrirana) Videlo se je samo če si RES dobro pogledal da sta 2 pina na mrežni malo očrnela in sklenjena. Bilo je dovolj da je šla še matična plošča.
Direktnega udara pa še nisem videl...mora pa biti zanimivo, in verjetno takoj opazno.
Direktnega udara pa še nisem videl...mora pa biti zanimivo, in verjetno takoj opazno.
TOP ::
KoMar ne pusti vedno ožganin.meni je plato uničla strela in napajalnik in sem reklamiral in vse dobil novo nazaj,ker niso ugotovili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ProšnjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2310 (1807) | mihco |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10080 (7525) | gregor |
» | ADSL in nevihtaOddelek: Strojna oprema | 3499 (2427) | krho |
» | strela skurila modem in switch na lj-kablu....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1752 (1528) | Jeebs |
» | Strela vdarla!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1870 (1353) | BoO |