Forum » Elektrotehnika in elektronika » LCD- LG 37LF2500
LCD- LG 37LF2500
savier88 ::
Mene pa samo zanima, če ima kdo ta TV. Namreč preko scart kabla imam vklljučen T-2 TV vmesnik in slika nikakor ni lepa. Sploh če gledam kakšen šport je zelo "razmazana" ali ne vem kako bi se izrazil, uglavnem ni tako kot je bila na prejšnjem navadnem tvju. Sumim da bi moral spremeniti kje frekvenco delovanja iz 50 hz na 100hz vendar nikjer tega ne najdem v MENUju tako, da če mi lahko, ki ima tak tv mi pojasni kje lahko to spremenim.
hvala za odgovor
hvala za odgovor
gorici ::
Ne moreš primerjat katodnega tv in lcd, na katodnem je slika 10x lepša sploh za navaden tv signal, dvd in blue ray filmi so pa lepši na lcd ju.
lepi joker ::
mene pa zanima zakaj mi ta lcd(LG 37 2500) nikakor ne najde preko dvbt nobenih naših kanalov(poptv,slo,a kanal.... ),najde pa mi vse avstrijske.Gledal sem že vse nastavitve in nikjer ne najdem ,če bi slučajno mogel kje nastavit sprejem mpeg4,ker kot pravim mi sedaj najde samo kodirane z mpeg2.TV ima firmware 3.55....preko navadnega analognega signala mi naše kanale najde in je slika veliko bolj kvalitetna kot na prejšni katodni tv Philips 72cm
l.p. atamama
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je tv ponaredek SONY (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16170 (12257) | d4vid |
» | Pomoč pri nakupu TV-aOddelek: Zvok in slika | 1899 (1558) | hazlhof |
» | HD TV za SD IP TV?Oddelek: Kaj kupiti | 3600 (3045) | gregor |
» | T-2 IPTV na LCD - slaba kvaliteta slikeOddelek: Zvok in slika | 3502 (2974) | wahab |
» | Katodni televizorji v izumiranjuOddelek: Novice / Ostale najave | 6592 (4835) | javaman |