Forum » Pomoč in nasveti » A se da grafično kartico kak "navit"?
A se da grafično kartico kak "navit"?
dugi206 ::
Moja grafična je NVIDIA GeForce 8400M G.
Ta grafična kartica ima:
Total available graphic memory 1535 MB
Dedicated video memory 256 MB
System video memory 0
Shared system memory 1279 MB...
Imam leptopa in imam težave pri igri SkiChallange.Šteka,šteka in še enkrat šteka. Poznam več ljudi,ki igrajo to igro ravno tako na leptopih in nobenemu ne zašteka samo meni.Sem probal it iz namizja direkt v nastavitve za grafično kartico,pa potem tam premakniti drsnik iz kakovosti proti zanesljivosti,pa mi ob vsakem kliku kamerkoli na mapo nvidia GeForce zašeka in napiše "not responding".Zdaj pa mi ni jasno če piše tam "total available graphic memory 1535 MB,zakaj je torej dodeljeno samo 256 MB? pomojem mi zato šteka? Leptop je star leto in pol,in bi morala takšna igra kot je SkiChallenge delovati brezhibno.
Prosim za pomoč kaj bi se dalo naredit. Aja pa driverji za grefično so "up to date".
Acer aspire 7520G
AMD Turion 64 x2 Mobile tehnology
Tl-64 (2.2 Ghz, 2x512 KB L2 cache)
3GB DDR2
Nvidia GeForce 8400M G
320GB HDD...
Ta grafična kartica ima:
Total available graphic memory 1535 MB
Dedicated video memory 256 MB
System video memory 0
Shared system memory 1279 MB...
Imam leptopa in imam težave pri igri SkiChallange.Šteka,šteka in še enkrat šteka. Poznam več ljudi,ki igrajo to igro ravno tako na leptopih in nobenemu ne zašteka samo meni.Sem probal it iz namizja direkt v nastavitve za grafično kartico,pa potem tam premakniti drsnik iz kakovosti proti zanesljivosti,pa mi ob vsakem kliku kamerkoli na mapo nvidia GeForce zašeka in napiše "not responding".Zdaj pa mi ni jasno če piše tam "total available graphic memory 1535 MB,zakaj je torej dodeljeno samo 256 MB? pomojem mi zato šteka? Leptop je star leto in pol,in bi morala takšna igra kot je SkiChallenge delovati brezhibno.
Prosim za pomoč kaj bi se dalo naredit. Aja pa driverji za grefično so "up to date".
Acer aspire 7520G
AMD Turion 64 x2 Mobile tehnology
Tl-64 (2.2 Ghz, 2x512 KB L2 cache)
3GB DDR2
Nvidia GeForce 8400M G
320GB HDD...
Shadow666 ::
hummm
jez bi prvo preveru gonilnike
oz jih posodobu:
-za matično
-za grafično
DirectX updejtaj
Pa ne vem splača se vedt minimalne zahteve za skichalenge....
jez bi prvo preveru gonilnike
oz jih posodobu:
-za matično
-za grafično
DirectX updejtaj
Pa ne vem splača se vedt minimalne zahteve za skichalenge....
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica in HD filmiOddelek: Kaj kupiti | 2497 (2003) | pviran3 |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10712 (6254) | CaptObvious |
» | 3DMark Vantage na voljo danes (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10550 (6731) | macgajver |
» | Računalnik iz Združenih držav AmerikeOddelek: Kaj kupiti | 2191 (1634) | UnChien |
» | Pregrevanje LaptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4496 (4151) | grofsi |