Forum » Konzole » pandora battery
pandora battery
slovencslo ::
ali kdo ve kaj je to pandora battery. imam nov psp 3000 in ga hočem downgradat.
- premaknil iz Programska oprema: bluefish ()
thx
aja vprasal bi tudi, ker imam ze odprto temo, zakaj nekateri odklenjajo psp-je z pandorino baterijo in magicstick nekateri pa odklenjajo samo s programom (cd-jem). to s cd-ji sem videl na bolhi, npr. tale http://www.bolha.com/oglas383490241/psp.... zanima me samo razlika med tema dvema.
aja vprasal bi tudi, ker imam ze odprto temo, zakaj nekateri odklenjajo psp-je z pandorino baterijo in magicstick nekateri pa odklenjajo samo s programom (cd-jem). to s cd-ji sem videl na bolhi, npr. tale http://www.bolha.com/oglas383490241/psp.... zanima me samo razlika med tema dvema.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slovencslo ()
hojnikb ::
pandora ni za psp 3000 odklenes ga lahko samo ce mas software 5.03 ali manj.
na tem cdjih je sam chickhen pa cfwe to ko lahko dobis tud na netu
na tem cdjih je sam chickhen pa cfwe to ko lahko dobis tud na netu
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
a ta cd das direkt v psp (je tisti mini cd) al kako drgac. pa ce ve kdo kaksno zaneslivo stran kjer se lahko downloada tega chikna pa to. tako da si ne bom unicil psp-ja.
aja pa se to, da igras piratske igrice in take stvari rabs sam downgradat na verzijo 1.50?? ali ima ta verzija tudi internet??
aja pa se to, da igras piratske igrice in take stvari rabs sam downgradat na verzijo 1.50?? ali ima ta verzija tudi internet??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slovencslo ()
hojnikb ::
Lej na 1.50 downgradaš sam fat pspje.
Prvo povej kiro verzijo softwarea maš pa ti bomo mi povedal kak naprej.
Aja tist je navadn cd za v komp gor je pa chickhen in cfwe,to kar je tud na netu...ker ne morš doma pečt umd diskov.
Prvo povej kiro verzijo softwarea maš pa ti bomo mi povedal kak naprej.
Aja tist je navadn cd za v komp gor je pa chickhen in cfwe,to kar je tud na netu...ker ne morš doma pečt umd diskov.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Psp odklep (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 47718 (20082) | Peter6 |
» | Nintendo DS Lite ali Sony PSP?Oddelek: Konzole | 3654 (2591) | mojsterleo |
» | PsP odklep pomoč :DOddelek: Konzole | 3054 (2515) | hojnikb |
» | PSP(Nimam Pojma) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 11614 (10352) | ZaOstali |
» | psp hackOddelek: Konzole | 3507 (2499) | hojnikb |