Forum » Loža » Po Balkanu
Po Balkanu
mobisux9 ::
Ideja je, da se v začetku junija podamo na pot po Balkanu. Prevozna sredstva na poti bi bila: avtobus / vlak.
Štart bi bil v Ljubljani, od koder bi z vlakom odšli do Zagreba, potem pa čez Hrvaško proti Bosni. Mogoče še kakšen ogled Srbije.
Je že kdo kdaj izvedel kak podoben podvig? Kaj si je vredno ogledati? Čas potovanja: do 30 dni.
Štart bi bil v Ljubljani, od koder bi z vlakom odšli do Zagreba, potem pa čez Hrvaško proti Bosni. Mogoče še kakšen ogled Srbije.
Je že kdo kdaj izvedel kak podoben podvig? Kaj si je vredno ogledati? Čas potovanja: do 30 dni.
USS Liberty ::
30 dni je res preveč, če greš gledat bosno in srbijo... v tem času si lahko ogledaš ne samo srbijo in bosno, ampak res cel balkan(makedonija, bolgarija, romunija...)
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
iso2000 ::
Vau, 30 dni! Jaz sem za 1 teden načrtoval skok v Bg, pa potem preko Sarajeva, Mostarja v dalmacijo. Žal mi še ni uspelo. Preveri še malo cene letov, ker nekatere letalske povezave so dokaj poceni. Mislim, da sem konkretno gledal let Bg-Sarajevo, ki se mi je zdel precej ugoden. Vlak ima namreč neke obvoze, oziroma gre okoli riti v žep. Vsaj glede na zadnje infromacije pred kakšnim mesecem je bilo tako.
No, glede na to, da imate dovolj časa...
No, glede na to, da imate dovolj časa...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Republika Srpska (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 58187 (52878) | bluefish |
» | Sojenje Karadžiću (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 21485 (14302) | perci |
» | Mi gremo pa ... v Bolgarijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15704 (13095) | fosil |
» | Kamm za novo leto?Oddelek: Loža | 1465 (1154) | Good Guy |