Forum » Hlajenje in modifikacije » Napajalnik/ventilator
Napajalnik/ventilator
mm ::
Zdaj ko imam nov ventilator (Volcano 9) je 90 % ventilatorja v celoti zakritega z napajalnikom (narazen cca. max 5 mm). Zaradi tega mislim, da se procesor bolj greje oz. ventilator ne more dobro hladiti. Verjetno so druga ohišja narejena drugače, tako da ni napajalnik točno nad procesorjem (cca 9 cm). Ima kdo podobne težave? Rešitev je verjetno nakup novega ohišja???
mm ::
Ha, ha... Mislim, da noben hladilnik ne bi dobro deloval 90 % pokrit.
Katero ohišje mi priporočate (midi, tam 7-10k max)?
Drugače sem s hladilnikom zadovoljen , saj je izredno tih, ker se vrtlaji prilagajajo temparaturi procesorja (merjeno na jedru), tako da je večino časa na 17 DB (če seveda dam napajalik iz ohišja ).
Katero ohišje mi priporočate (midi, tam 7-10k max)?
Drugače sem s hladilnikom zadovoljen , saj je izredno tih, ker se vrtlaji prilagajajo temparaturi procesorja (merjeno na jedru), tako da je večino časa na 17 DB (če seveda dam napajalik iz ohišja ).
Marjan ::
Je pa še ena možnost!
In sicer to, da pleh na napajalniku izrežeš točno (in samo) tam kjer naj bi bil hladilnik.
A razumeš?
Ker pol bo imel hladilnik dosti placa, da bo izpihoval zrak, in tudi ohišje bo narejeno na "tunelski način" in se bo dobro hladilo.
------------
tko sem jaz naredu, zadeva rula
------------
In sicer to, da pleh na napajalniku izrežeš točno (in samo) tam kjer naj bi bil hladilnik.
A razumeš?
Ker pol bo imel hladilnik dosti placa, da bo izpihoval zrak, in tudi ohišje bo narejeno na "tunelski način" in se bo dobro hladilo.
------------
tko sem jaz naredu, zadeva rula
------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Tih Ventilator???Oddelek: Pomoč in nasveti | 4213 (3582) | Tydek |
» | CPU hladilnikOddelek: Kaj kupiti | 7179 (6450) | Tomson |
» | Nasvet za hlajenje in utišanje PCja... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 32015 (30060) | kuglvinkl |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19364 (16487) | Wofk |
» | Hlajenje za x2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1648 (1322) | bajker |