Forum » Pomoč in nasveti » tihi diski
tihi diski
maxum ::
kateri diski so "tihi", od starejših ATA ne SSD itd! znamko...
HItachi vem da so glasni Seagate baracuda glasni.. torej katera znamka je tiha...
baje da je samsung tih, wd baje tud ni glasen...
izkusnje...
HItachi vem da so glasni Seagate baracuda glasni.. torej katera znamka je tiha...
baje da je samsung tih, wd baje tud ni glasen...
izkusnje...
tilenmpower ::
zdravo, od ata diskov bi defenetivno uzel samsung imam namreč več diskov od samsunga pa delujejo tiho in brez težav tko da samsung. lp tilen
bluefish ::
Najtišji so Samsung diski, sledijo jim WD serije Green in Blue, Black pa tudi ne zaostajajo dosti. Sicer je pri diskih največ problemov zaradi prenosa vibracij na ohišje.
Tomson ::
Po mojih izkušnjah je najtišji WD GP. Samsungi so tudi zelo tihi, ampak vibracij je pa napram WDju bistveno več. Vibracije pa, roko na srce, povzročajo hrup. Takšen ali drugačen.
Skratka, moj glas za WD GP.
Skratka, moj glas za WD GP.
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
bluefish ::
Zanimivo, da je Velociraptor kljub svoji hitrosti precej tih in praktično brez vibracij. Očitno ista "kletka" deluje.
Han ::
2,5" disk, ki je prvenstveno mišljen za vgradnjo v prenosnik ali prenosno ohišje, lahko prek adapterja vtakneš tudi v navaden PC...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk - katera firma ?Oddelek: Kaj kupiti | 1822 (1519) | Tomson |
» | silent pc - zero noiseOddelek: Kaj kupiti | 3831 (1669) | GrimReaper |
» | Trdi disk 500GBOddelek: Kaj kupiti | 3783 (2010) | Deflector |
» | Ker trdi disk nej kupm! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10704 (6877) | kmetek |
» | Tih trdi disk za domači strežnik, morda najraje 2.5" notebook?Oddelek: Kaj kupiti | 2036 (1727) | Fizikalko |