Forum » Kaj kupiti » Pomoč - lcd hofer
Pomoč - lcd hofer
Domina ::
Zanima me, kakšen je monitor, ki je v akciji od hofra. Rabim ga predvsem za igre + filmi in druge nezahtevne stvari.
Podatki pa so takšni:
24" TFT
ločljivost: 1920*1080
odzivni čas: 2ms
svetilnost:300 cd/m2
kontrast:60.000:1 (dinamično)
DVI-D-/HDMI- vhod HDCP-podporo, VGA-vhod
samodejna zaznava signala
kompenzacija odzivnega časa
vključno z DVI-, VGA-, avdio in napajalnik kablom
Hvala za odgovore. Cena je samo 170€.
Podatki pa so takšni:
24" TFT
ločljivost: 1920*1080
odzivni čas: 2ms
svetilnost:300 cd/m2
kontrast:60.000:1 (dinamično)
DVI-D-/HDMI- vhod HDCP-podporo, VGA-vhod
samodejna zaznava signala
kompenzacija odzivnega časa
vključno z DVI-, VGA-, avdio in napajalnik kablom
Hvala za odgovore. Cena je samo 170€.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
bate ::
A kdo ve kolk je ta lcd res dober, ker na ceneje.si so cenejši 24" monitorji za podobno ceno.
kurjač ::
O tem monitorju je že bilo govora
Imamo ga 4 mesece in dela dobro. Slika je bila pri novem veliko presvetla zaradi dinamičnega kontrasta. Uporabljam kar varčevalni način, ker ne maram da mi prežge oči.
Zvok je zelo temna stran tega monitorja, ker je zvok slabši od zvočnikov za 5EUR. Sam sem ga že drugi dan razstavil in potegnil žice na zvočnike, ki so bili svoj čas veliko dražji ko ta monitor. Skratka dober nakup.
Imamo ga 4 mesece in dela dobro. Slika je bila pri novem veliko presvetla zaradi dinamičnega kontrasta. Uporabljam kar varčevalni način, ker ne maram da mi prežge oči.
Zvok je zelo temna stran tega monitorja, ker je zvok slabši od zvočnikov za 5EUR. Sam sem ga že drugi dan razstavil in potegnil žice na zvočnike, ki so bili svoj čas veliko dražji ko ta monitor. Skratka dober nakup.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1028397 (23795) | KTr1sk |
» | Nakup monitorja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14875 (4233) | Han |
» | Kateri monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16391 (14800) | skyline |
» | Kateri monitor? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22055 (17256) | hotig |
» | Lg 1915sOddelek: Kaj kupiti | 3781 (2421) | Oldi |