Forum » Kaj kupiti » amd 3,2 ali 2,8
amd 3,2 ali 2,8
alro ::
A je to res da so amd procesorji 3,2ghz slabši od amd procesorjev 2,8ghz ker si nameravam kupiti procesor pa mi prosim svetujte če bi biu tale 4 jedrni uredu: http://www.agt.si/racunalniska-oprema/p...
- spremenil: alro ()
energetik ::
A je to res da so amd procesorji 3,2ghz slabši od amd procesorjev 2,8ghzKaj si hotel s tem vprašati, mi pa ni jasno. Kot bi vprašal, ali gre avto z višjo končno hitrostjo počasneje od tistega z nižjo hitrostjo...
M-XXXX ::
A je to res da so amd procesorji 3,2ghz slabši od amd procesorjev 2,8ghzKaj si hotel s tem vprašati, mi pa ni jasno. Kot bi vprašal, ali gre avto z višjo končno hitrostjo počasneje od tistega z nižjo hitrostjo...
Predvidevam da je videl test, ki ga je posredoval x45. In ja- v tistem testu je ponekod 2.8Ghz AMD hitrejši od 3,2GHZ AMD-ja (920 vs 965 model). To ti veliko pove o smiselnosti testa (tisti ki ste ga videli, boste vedeli na kaj ciljam).
M-XXXX ::
Oba sta približno enako hitra, izbira pa je tvoja.
Podobno hitra, oziroma je Intel v povprečju malo hitrejši in pri tem porabi VELIKO manj elektrike in se opazno bolje navija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali bo AMD-jev CPU deloval na Gigabyte matični? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14145 (12836) | opeter |
» | Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz vs. AMD Athlon 64 6400+ X2 Dual-Core Black Edition (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3505 (3505) | M-XXXX |
» | AMD ali Intel Pentium 4??? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6471 (5204) | Zheegec |
» | Procesor Prescott najavljen za 2. februarOddelek: Novice / Procesorji | 2275 (2275) | Zheegec |
» | Intel ali AMD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5086 (4240) | Zheegec |