Forum » Zvok in slika » 3dfx Rampage
3dfx Rampage
Quake ::
NE!
To pa zato, ker je 3dfx kupila nVidia in s tem je kupila tudi se nedokoncanega Rampagea, tako da ce ga bo kdo izdal, bo to nVidia
To pa zato, ker je 3dfx kupila nVidia in s tem je kupila tudi se nedokoncanega Rampagea, tako da ce ga bo kdo izdal, bo to nVidia
undefined ::
Jaz se kupil 3dfx (V5), ostali 3dfx fani so kupili 3dfx, in nenazadnje, nVIDIA je kupila 3dfx, because they wanted the best of the best!
Matek ::
Ja ampak Quake, če si Quaker, pol bi lahko vedel da je nekatere 3Dfx-ove patente in izdelke (npr. V5 6000) kupil Quantum3D in jih misli razvijat in prodajat, nevem pa če je Rampage med njimi.
Ice-man, ti pa maš prov. Niso znali naredit hardware FSAA-ja pa so kupli 3Dfx.
Ice-man, ti pa maš prov. Niso znali naredit hardware FSAA-ja pa so kupli 3Dfx.
Senitel, Cyrix-a ni kupil Intel ali AMD, tudi S3-ja ni htela kupit nVIDIA, je pa kupila nVIDIA 3dfx... you see the pattern here?
Cyrix-a in S3-ja ni hotel nihče (razen ene leve firme VIA), 3dfx je pa kupila najmočnejša firma na grafičnem trgu (nVIDIA), to je podobno, kot če bi Intel kupil Cyrix-a. Le zakaj ga ni?
Cyrix-a in S3-ja ni hotel nihče (razen ene leve firme VIA), 3dfx je pa kupila najmočnejša firma na grafičnem trgu (nVIDIA), to je podobno, kot če bi Intel kupil Cyrix-a. Le zakaj ga ni?
Mato, Rampage in vsa GigaPixel tehnologija je v lasti nVIDIe. Quantum3D zdaj sklepa posle z nVIDIo, ko 3dfx-a ni več.
Senitel ::
NVidia je kupila 3dfx v bistvu iz enega samega razloga, njihovi inžinirji. Pa da mal vidjo, če je mel 3dfx kaj uporabnega za bregom...
Jaz imam itaq ATI Radeon, tako, da mi je vseeno, kaj se plete med nVidio in drugimi podjetji.
BTW. Najbrz bom na ATI-ju tudi ostal, ker je Radeon ZAKON!
BTW. Najbrz bom na ATI-ju tudi ostal, ker je Radeon ZAKON!
andro ::
Nividija je kupila 3dfx in GigaPixel tehnologijo zato ker bi bla kar poštena kunkorenca nividiji (če bi jo odkupila kaka druga firma, ki izdeluje graf. kartice).
To have no errors, woud be life without meaning .
No strugle no joy!
IceMan: A sem ti že 10x reku, da Voodoo 5 ne podpira multi samplinga! Če kartica že vrne zastavice še ni nujno, da to tudi podpira. ATI Radeon tudi vrne zastavice za multi sampling...
TBR ::
Take kartice, ki bi podpirala HW MSAA še do sedaj niste našteli (razen NV20, ki je še ni) - to je bistven napredek v kvaliteti izrisane slike (vsak pravi raytracer ima da podpira MSAA, drugače je po njem). Sam sem imel Wildcat kartico v Alphi in je MSAA nenormalno lepo tekel, da ne govorim o kvaliteti. Ampak zaradi kompatibilnostnih razlogov in usrane podpore, da ne rečemo še kaj čez ceno, sem Wildcata opustil. Seveda držim z nVidio, ker so se zmeraj potrudili, da bi izdelali tisto, kar smo od njih pričakovali. Zmeraj so bili inovatorji in sigurno še bojo - čeprav se zaradi njihove velikosti bojim, da bodo začeli delati podobne napake kot 3dfx (ki je bil, btw. na začetku meni zelo priljubljena firma). Če reče nVidia - naš procesr bo znal MSAA, ga bo tudi znal. Če reče 3dfx naš procesor bo znal MSAA, to pomeni, da bo to driver rekel, da zna - za hardver in škatlo to ni pomembno.
luni ::
Pizda ste tecni s tem natolcevanjem. Pa kaj bi se zdaj pomirili, ko enga podjetja ni vec? Sploh ne morem verjet da ste eni taki fanatiki.
SPloh pa IceMan:Quake, se strinjam. Radeon ima OGROMNO več features kot pa GeForce2
Zakaj v isti sapi ne poves, koliko vec featurjev ima GF2 od Voodooja5? Kak si lahko tako enostranski. Zakaj za vraga ne priznas pomanjkljivosti?
Bah, brezveze se razburjam...
SPloh pa IceMan:Quake, se strinjam. Radeon ima OGROMNO več features kot pa GeForce2
Zakaj v isti sapi ne poves, koliko vec featurjev ima GF2 od Voodooja5? Kak si lahko tako enostranski. Zakaj za vraga ne priznas pomanjkljivosti?
Bah, brezveze se razburjam...
Artificial Intelligentia
ABX ::
Pizda zdej ko je 3Dfx crknil sem upal da bo še ICEMAN. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
luni: saj se nima smisla vec kregati s komerkoli..... Vsak bo trdil tisto, kar ON misli, da je najbolje in ziv hudic ga ne bo preprical v kaj drugega
luni ::
Quake, ja saj vem, samo sem upal, da bodo ljudje vsaj zdaj sprevideli kolko brezvezna je ta debata.
Artificial Intelligentia
luni: sanjaj.....
Predenj bo IceMan priznal, da zadnje 3dfx-ove kartice niso bile kaj prida, bo meni brada zrasla
Predenj bo IceMan priznal, da zadnje 3dfx-ove kartice niso bile kaj prida, bo meni brada zrasla
J-A-G: Eko ponudba: Če pride vn Voodoo 5 6000 (v prosti prodaji) ti ga kupim. ČE PA NE pride, pa ti men kupiš NV20. Sprejmeš??
MadManMato: ... or shall we say dead?
Luni: Hm... Kaj ko bi dodal še en tak obroben naziv: "fanatic"??
MadManMato: ... or shall we say dead?
Luni: Hm... Kaj ko bi dodal še en tak obroben naziv: "fanatic"??
TBR ::
Senitel : pozabil si omeniti časovno omejitev. Ice se ne bo predal magar 10E6 let potem ko bo od 3dfx-a ostal samo prah in pepel ... in ti tudi NV20-ke ne bo kupil ... eh, grem jaszt brute-force raytrace na Alpho ... =to moje življenje.
Eko rok do začetka aprila. In ja imam veze v Ameriki (in še tudi kje drugje ...) tako, da ni problema. Torej če sprejmeš in če do 2. aprila (d nebo 1. aprila kakšnih šal) Voodoo 5 6000 ne pride vn dobim jest od tebe NV20. Če pa pride Voodoo 5 6000 vn ga pa dobiš od mene.
Aja pa ne veljajo recimo kakšne verzije delovnih postaj z 4-imi VSA-100 čipi, ampak samo karica Voodoo 5 6000 (4x VSA-100) v prosti (retail) prodaji...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Voodoo 5 6000? Kaj je že to?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2374 (2374) | Sami |
» | Tema za vse oboževalce 3DFXa -----> dol z Nvidijo !!!!!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8245 (6315) | goranTNT |
» | Geforce 3 me je ZELO razocaral!Oddelek: Zvok in slika | 1787 (1185) | OChack |
⊘ | Aalchemy (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6326 (5564) | Senitel |
» | DirectX 8.0Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2718 (2718) | undefined |