» »

Technomarket akcija SAMSUNG PS-42B430

Technomarket akcija SAMSUNG PS-42B430

CerpinTaxt ::

Zanima me, kaj menite o tem 42" Samsungu za 500€.

http://www.technomarket.si/product_deta...

Zadeva je plazma in ima 100HZ, šibka pa je kar se resolucije tiče (1024 X 768 PIK).

Nabavil bi jo, ker bi nanjo priklopil Xbox360 in pogledal kakšen HD film iz računalnika (imam na compu Bluray). Razumem da naj bi za igranje iger bile boljše plazme, vendar se bojim da je takšna resolucija prenizka, glede na takšno velikost 42". A to pomeni da tudi 720p ne more predvajat oziroma ne bo izpadlo ok. Npr. igre na Xboxu?

Torej potreboval bi kakšen pameten argumentiran nasvet. Cena se mi namreč zdi res ugodna.

Hvala

OldSkul ::

Resolucija ni prenizka. HD 720p dela normalno. Mam jst panasonic x10, ki ima isto resolucijo...
Cena tega samsunga je super, samo mal poglej kakšne opise po netu, da se ne boš zajebal.

vrossi46 ::

No,a bo kdo kaj komentiral ali kako?

clancy ::

Jaz osebno raje dam 50 do 100 eur zraven in kupim Panasonic TX-P42X10.

Runnagain ::

Jaz osebno raje dam 50 do 100 eur zraven in kupim Panasonic TX-P42X10.

Se podpišem pod tole.

lithium ::

Mislim, da ima tale Technomarket roba samo eno leto garancije.

Lithium

BALAST ::

So zastopniki za Samsung in imajo 2 leti garancije, sem bil ravno pred tednom tam in gledal na specifikacije izdelka.

KoMar- ::

Sliši se super. Mi imamo 42'' plazmo s podobno "nizko" resolucijo v dnevni sobi za gledanje navadne televizije in DVDjev in se fantastično obnese. Včasih je manjše št. pikslov tudi boljše! (Seveda za 720p vsebine je že bolj vprašljivo, za več pa itak odpade...)

miranpozar ::

Pri tej "nestandardni" resoluciji za televizorje pričakuj ob povezavi s PCjem težave pri raztegu filmov na full screen. Težavice pričakuj tudi v programih, ki ne omogočajo nastavljanja "aspect ratio", naprimer emulatorji, ipd. Da glede tega ne gremo v detajle samo to: 1024*768 je za računalnik standardna resolucija v formatu 4:3, ne pa 16:9! Pri tej plazmi so piksli podolgovati, ne kvadratni! Preberi si kaj o tej problematiki, da te ne bo ujela nepripravljenega!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

Okapi ::

Za tv navadne ločljivosti je OK, za igre in filme v HD pa niti ne. Še en glas za oni zgoraj omenjeni Panasonic, če že za FullHD ni cekinov.

O.

Ja,ampak če imaš kabelsko pride prav DVB-C, kar pa Panasonic TX-P42X10 nima.
Tako da mislim da ta Samsung samo za gledanje TV in DVD-jev je mega.
Kaj vi mislite.Ampak samo za gledanje TV in DVD ne za priklop na PC,ali nek filem high definition,....

Bo kdo kaj komentiral ali ne pozna noben te Plazme?

BlackHole ::

Ja,ampak če imaš kabelsko pride prav DVB-C, kar pa Panasonic TX-P42X10 nima.
Tako da mislim da ta Samsung samo za gledanje TV in DVD-jev je mega.
Kaj vi mislite.Ampak samo za gledanje TV in DVD ne za priklop na PC,ali nek filem high definition,....

Zato pa prodajajo model TX-P42X10Y. Pri Mercator tehniki ga dobiš za 750€. Če ga vzameš na 12 obrokov, dobiš še 5% popusta.
LP Marko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

crt televizor, dvb-t in digi.tv: zaslon 4:3 vs. 16:9

Oddelek: Zvok in slika
302762 (2205) Nagi Bator
»

HD TV za SD IP TV?

Oddelek: Kaj kupiti
293589 (3034) gregor
»

Zakaj kupiti/ne kupiti ta plazma TV (LG 42PQ6000) ?

204017 (3463) bosko1982
»

Včena dilema : Philips 8404h ali Samsung B750

101467 (1298) djordjevic
»

Total tv in panasonic plazma TX-P42X10

153498 (2992) salasnek

Več podobnih tem