Forum » Mobilne tehnologije » Upravljanje tv,radia,dvd,projektorja in nasploh večino vsega kar je na upravljca...
Upravljanje tv,radia,dvd,projektorja in nasploh večino vsega kar je na upravljca...
toshiba ::
Rad bi izvedel če ma kdo kak program ki se namesti na telefon (nokio(N79)) da lahko potem kontroliraš te naprave(radio,tv,dvd,......) kot da bi imel daljinec....no zato sem že dosti krat slišal in tudi videl da deluje toda nikak nemorem najti programa....
lp.dejan
ps.prosim za čim več odgovorov
lp.dejan
ps.prosim za čim več odgovorov
dfajt ::
Mislim, da sem jaz probaval Psiloc-ov remote control. Problem je v tem, da ima telefon IR-Da vmesnik, ki je namenjen komunikaciji z računalnikom in ne upravljanju naprav, zato deluje na drugačni osnovi kot IR oddajniki na daljincih. Posledica tega je omejeno delovanje - deluje namreč samo na meter ali dva.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 154925 (19254) | ruski76 |
» | D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 171628 (29826) | yani2000 |
» | Univerzalni daljinecOddelek: Kaj kupiti | 1627 (1330) | klasicni |
» | Xbox One bo dobil daljincaOddelek: Novice / Konzole | 15894 (10616) | antonija |