» »

Auto Backup določene mape

Auto Backup določene mape

DeeCoy ::

Doma imam server za igro, ki sproti dela Log datoteke, da lahko odkrijem, če se kaj zalomi. Vsakič, ko ugasnem server, se te datoteke brišejo, tako da nimam vpogleda za nazaj, če je kaj narobe. Zanima me, če obstaja kakšen program, ki mi vsako uro skopira te datoteke na disk D v določeno mapo, kjer pa sam naredi mapo z Datumom in uro in tja noter skopira.

Je to sploh mogoče?

Lp

refresh...

urosh ::

kaj pa če bi te log datoteke deval v dropbox ali sugarsync? potem jih maš vedno vse gor...

Jeronimo ::

Živjo.

Na tej strani imaš program: http://www.allwaysync.com/

V nastavitvah nastaviš poljubne parametre. Sila uporabno za backupe.

LP

J.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Super, hvala :))

Ta allwaysync je sice ok, ga uporabljam. Samo postane tečen, če hočem med nasom in pc-jem sinhronizirati večjo količino podatkov (50 Gb programov, 130 Gb slik, 30 Gb muzike), se lepo odloči, pa reče, to pa je malo dosti za domačo "free" verzijo - lahko pa kupiš licenco in potem bo šlo...

bolj se mi dopade synctoy. In z parametri nastaviš v Task scheduler in ko vklopiš rač, se ti posinhronizira - ali pač, ko to želiš... In ne gnjavi zaradi velikosti :)

No, jaz imam velikosti par mega(log datoteke nikoli niso velike), zato dela vse super, posodobitev imam na 1 uro.

allwaysync dela brezplačno samo za manjše stvari. Je pa res, da tisti strošek licence na leto, absolutno ni primerljiv s stroškom reševanja podatkov crknjenega diska. In glede na statistike se to dogaja zelo pogosto.

Jaz npr. sem v 5 letih zaradi okvare zamenjal sigurno 4 diske. Z enega sem moral reševati podatke pri serviserju ...

Sicer obstaja kar nekaj programov za backupe (Acronis True Image in podobni), vendar je njihov problem (v določenih primerih prednost) to, da uporabljajo lastno kompresijo. Pri allwaysync tega ni.

LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

steev ::

Jeronimo je izjavil:

allwaysync dela brezplačno samo za manjše stvari. Je pa res, da tisti strošek licence na leto, absolutno ni primerljiv s stroškom reševanja podatkov crknjenega diska. In glede na statistike se to dogaja zelo pogosto.

Jaz npr. sem v 5 letih zaradi okvare zamenjal sigurno 4 diske. Z enega sem moral reševati podatke pri serviserju ...

Sicer obstaja kar nekaj programov za backupe (Acronis True Image in podobni), vendar je njihov problem (v določenih primerih prednost) to, da uporabljajo lastno kompresijo. Pri allwaysync tega ni.

LP

Se strinjam s tem stroškom pa to. Samo sej obstajajo tudi zastonj backup programi
:|

Seveda steev. Samo jaz sem zadovoljen z obstoječim in novih rešitev nisem iskal. :)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uporablja kdo Amazon Glacier?

Oddelek: Informacijska varnost
153132 (2654) McMallar
»

Sync in backup program

Oddelek: Programska oprema
141973 (1490) Mr.B
»

Shranjevanje na več mest hkrati v MS Wordu?

7783 (687) tumare
»

Backup podatkov in ne sistema

273807 (2902) axee
»

Kateri Backup program

372991 (2498) Okapi

Več podobnih tem