Forum » Pomoč in nasveti » Auto Backup določene mape
Auto Backup določene mape
DeeCoy ::
Doma imam server za igro, ki sproti dela Log datoteke, da lahko odkrijem, če se kaj zalomi. Vsakič, ko ugasnem server, se te datoteke brišejo, tako da nimam vpogleda za nazaj, če je kaj narobe. Zanima me, če obstaja kakšen program, ki mi vsako uro skopira te datoteke na disk D v določeno mapo, kjer pa sam naredi mapo z Datumom in uro in tja noter skopira.
Je to sploh mogoče?
Lp
Je to sploh mogoče?
Lp
Jeronimo ::
Živjo.
Na tej strani imaš program: http://www.allwaysync.com/
V nastavitvah nastaviš poljubne parametre. Sila uporabno za backupe.
LP
J.
Na tej strani imaš program: http://www.allwaysync.com/
V nastavitvah nastaviš poljubne parametre. Sila uporabno za backupe.
LP
J.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
urosh ::
Ta allwaysync je sice ok, ga uporabljam. Samo postane tečen, če hočem med nasom in pc-jem sinhronizirati večjo količino podatkov (50 Gb programov, 130 Gb slik, 30 Gb muzike), se lepo odloči, pa reče, to pa je malo dosti za domačo "free" verzijo - lahko pa kupiš licenco in potem bo šlo...
urosh ::
bolj se mi dopade synctoy. In z parametri nastaviš v Task scheduler in ko vklopiš rač, se ti posinhronizira - ali pač, ko to želiš... In ne gnjavi zaradi velikosti :)
DeeCoy ::
No, jaz imam velikosti par mega(log datoteke nikoli niso velike), zato dela vse super, posodobitev imam na 1 uro.
allwaysync dela brezplačno samo za manjše stvari. Je pa res, da tisti strošek licence na leto, absolutno ni primerljiv s stroškom reševanja podatkov crknjenega diska. In glede na statistike se to dogaja zelo pogosto.
Jaz npr. sem v 5 letih zaradi okvare zamenjal sigurno 4 diske. Z enega sem moral reševati podatke pri serviserju ...
Sicer obstaja kar nekaj programov za backupe (Acronis True Image in podobni), vendar je njihov problem (v določenih primerih prednost) to, da uporabljajo lastno kompresijo. Pri allwaysync tega ni.
LP
Jaz npr. sem v 5 letih zaradi okvare zamenjal sigurno 4 diske. Z enega sem moral reševati podatke pri serviserju ...
Sicer obstaja kar nekaj programov za backupe (Acronis True Image in podobni), vendar je njihov problem (v določenih primerih prednost) to, da uporabljajo lastno kompresijo. Pri allwaysync tega ni.
LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
steev ::
allwaysync dela brezplačno samo za manjše stvari. Je pa res, da tisti strošek licence na leto, absolutno ni primerljiv s stroškom reševanja podatkov crknjenega diska. In glede na statistike se to dogaja zelo pogosto.
LP
Se strinjam s tem stroškom pa to. Samo sej obstajajo tudi zastonj backup programi
:|
Seveda steev. Samo jaz sem zadovoljen z obstoječim in novih rešitev nisem iskal. :)
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporablja kdo Amazon Glacier?Oddelek: Informacijska varnost | 3132 (2654) | McMallar |
» | Sync in backup programOddelek: Programska oprema | 1973 (1490) | Mr.B |
» | Shranjevanje na več mest hkrati v MS Wordu?Oddelek: Programska oprema | 783 (687) | tumare |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3807 (2902) | axee |
» | Kateri Backup programOddelek: Programska oprema | 2991 (2498) | Okapi |