Forum » Programska oprema » povečanje particije C
povečanje particije C
trto ::
Pozdravljeni
Iščem program, s katerim bi lahko povečal particijo C (na njem so XP-ji). Z partition magicom mi skos javlja neke napake.
Hvala
Iščem program, s katerim bi lahko povečal particijo C (na njem so XP-ji). Z partition magicom mi skos javlja neke napake.
Hvala
Robocop1 ::
Kolikor mi je ta zadeva znana, boš particijo na kateri je že naložen nek operacijski sistem, zelo težko povečal, čeprav je to možno z določenim softwarom. Če delaš prvič kak "eksperiment", ti svetujem backup podatkov, ker tvegaš zrušitev sistema. Sem pa na tem forumu že našel podobno debato: Kako povečati particijo na delujočem sistemu
Preveri, če boš našel kaj uporabnega. Pa srečno ...
Preveri, če boš našel kaj uporabnega. Pa srečno ...
misek ::
Pa teh programov je vse polno. Vendar pa najprej defragmentiraj disk in naredi kompleten backup.
racunalnicar ::
mene pa zanima, s katerimi programi delate backupe in če se kom sesuje, če se da pol z njimi tudi zboota in ponovno postavt komp?
pa me zanima še nekaj
S tem programom narediš backup celotnega diska in ga shraniš na dvd ali zunanji disk. Če se ti računalnik sesuje (virusi...) ga formatiraš, naprej pa... Lahko potem zbootaš s tega cd-ja ali zunanjega diska in se ti winsi ponovno naložijo in vsi programi, ki si jih imel prej, al to poteka ko drgač?
Že v naprej hvala za odgovor!!
S tem programom narediš backup celotnega diska in ga shraniš na dvd ali zunanji disk. Če se ti računalnik sesuje (virusi...) ga formatiraš, naprej pa... Lahko potem zbootaš s tega cd-ja ali zunanjega diska in se ti winsi ponovno naložijo in vsi programi, ki si jih imel prej, al to poteka ko drgač?
Že v naprej hvala za odgovor!!
ja, sej to je vseeno.
Mene zanima, če se kom sesuje. Kakšen je potek, da ga obnoviš?
Ga formatiraš in s cd-jev naložiš na novo windowse, potem pa zaženeš tist backup, ki ga maš nekje spravlenga s pomočjo programa acronis reue image in se vsi programi naložijo?
Al je potek drugačen?
HVALA!!
Mene zanima, če se kom sesuje. Kakšen je potek, da ga obnoviš?
Ga formatiraš in s cd-jev naložiš na novo windowse, potem pa zaženeš tist backup, ki ga maš nekje spravlenga s pomočjo programa acronis reue image in se vsi programi naložijo?
Al je potek drugačen?
HVALA!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12399 (7880) | carota |
» | koliko particijOddelek: Pomoč in nasveti | 4806 (4311) | inbox |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7384 (5804) | thebaloh |
» | SW za popolno kopijo diskaOddelek: Programska oprema | 2137 (1713) | opeter |
» | HDD - particijeOddelek: Strojna oprema | 1596 (1398) | bluefish |