Forum » Pomoč in nasveti » kako s kolački
kako s kolački
yyyeb ::
Ko grem na kako stran kjer se lahko prijaviš mi kaže cookie-je od prejšnjič,ko sem bil gor.čeprav sem se odjavil in sem odjavljen mi jih kaže tako, da mi ni treba vtipkat gesla in upor. imena. ampak jaz tega nočem.kako bi se lahko tega znebil?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
- spremenil: bluefish ()
harvey ::
Naredi tako da ne shraniš koločkov (piškotki).
Sicer pa si zelo skop z informacijami, kako in s čim hodiš na spletne strani, da bi ti lahko kdo konkretneje povedal.
Sicer pa si zelo skop z informacijami, kako in s čim hodiš na spletne strani, da bi ti lahko kdo konkretneje povedal.
firefox, vista. ne vem kaka informacija bi ti še koristila. ok shranil sem jih ampak sigurno obstaja možnost da jih odshranim.
boogie_xlr ::
V firefoxu: Ctrl + Shift + Del, "Časovni obseg brisanja" nastaviš na "Vse" in klikneš "Počisti zdaj".
bluefish ::
Čakaj, te ob obisku samodejno prijavi ali so le izpolnjena polja in moraš še vedno klikniti za prijavo?
Čakaj, te ob obisku samodejno prijavi ali so le izpolnjena polja in moraš še vedno klikniti za prijavo?
izpolnjena so le polja in moram vedno klikniti za prijavo.
izbrisal bi rad le določene strani, ke r več ljudi uporablja te strani in morajo moje ime in geslo vedno brisati.
bluefish ::
Potem pa Tools > Options... > Security > Saved Passwords... in tam brišeš nezaželene. Drugič, ko se prijaviš na stran, pa v vrstici, ki se bo prikazala, izberi Never for this site ali nekaj podobnega.
KoMar- ::
To potem niso piškotki ampak feature browserja.
edit: blueFish to the rescue istočasno :-P
edit: blueFish to the rescue istočasno :-P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Informacijski pooblaščenec predstavil nove dobre prakse pri uporabi piškotkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21599 (15333) | AštiriL |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 45808 (40127) | PrimozR |
» | Pozdravni zaslov v XP...odstranitev?kako?regedit?Oddelek: Operacijski sistemi | 1891 (1848) | smetko |
» | Problem z odjavljanjemOddelek: Omrežja in internet | 1206 (1127) | Cokolesnik |