» »

Problem z odjavljanjem

Problem z odjavljanjem

McBoby ::

Vedno, ko se recimo prijavim na bilo katero stran, kjer se je treba prijaviti me po končani uporabi strani-zaprtju strani in potem spet, ko odprem neko stran, se moram spet prijaviti, čeprav obkljukam okno, kjer me vpraša, če se naslednjič avtomatsko prijavi. Kaj je trba nastaviti, da me bo naslednjič avtomatskoprijavilo. Recimo na Slo techovo stran se moram znova in znova prijavljati ročno, čeprav, ko me vpraša, če naj naslednič avtomatsko me prijavi, je isto, kot da nebi potrdil z da.

McBoby ::

Isto je recimo pri Outlooku. Vedno moram ročno vpisovati geslo, čeprav označim, naj se naslednjič sam avtomatsko prijavi.

McBoby ::

Poizkušam nastaviti v internetnih možnostih varnost in pod internet raven po meri; recimo zdaj je srednja in jo hočem nastaviti na sredja-nizka in jo nastavim in potrdim in potem zaprem okna in nato zopet odprem in grem pogledat, če so se spremembe obdžale, pa vidim, da je vse po starem. Pomoje je tukaj problem. Zakaj se mi nočejo obdržati nastavitve.

Cokolesnik ::

Po uspešni prijavi na Slo-tech boš samodejno prijavo v sistem ob naslednjem obisku spletišča aktiviral tako, da boš kliknil na svoje uporabniško ime in pri izpisanih podatkih o tvojem uporabniškem imenu pri oznaki Samodejna prijava kliknil na "Ne", s čimer se bo "Ne" spremenil v "Da". Nato lahko zapreš brskalnik in odpreš slo-tech. Moral bi biti samodejno prijavljen.

Ob tem seveda moraš dovoliti uporabo piškotkov, kar je po privzetih nastavitvah v IEju že omogočeno.

Jaz nikoli nisem imel težav pri OE za hrambo gesla e-predala. Poskusi oblikovati še enkrat nov račun in vpiši vse pripadajoče podatke, tudi geslo. Moralo bi delovati. Če uporabljaš Outlook v paketu Office, pa ne morem nič reči, ker ga ne uporabljam.

Pri obisku spletišč nam IE ponuja hrambo vnešenih podatkov v različne obrazce in polja za uporabniška imena ter gesla. Te možnosti se vklapljajo/izklapljajo v meniju Orodja / Internetne možnosti / jeziček Vsebina / gumb Samodokončaj.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

McBoby ::

Hvala za odgovor.
Zdaj mi dela.
Problem je bil, da je v meniju Orodja / Internetne možnosti / jeziček Vsebina / gumb Samodokončaj je bil okenček samodokončaj obrazce prazen-brez kljukice.
Matr vsak dan kaj novega.
Pa sem mislil, da že skoraj vse vem o nastavitvah v winsih.

McBoby ::

Vseeno problem pri avtomatskem prijavljanju na XP-jih ostaja. Sicer ne za vse strani, ampak samo za tiste z večjo potrebo po varovanju podatkov. Pojavi se mi okno za prijavo-vpis za uporabniško ime in geslo odspodaj pa okno, kje je treba -po želji -obkljukati-shrani geslo. In tudi če ga obkljukam, moram pri naslednji prijavi spet vse ročno vpisat. Isto je pri Outlooku od IE. Vsakič ko ga na novo zaženem in imam nastavljeno, da ob zagonu tudi sam pogleda, če je nova pošta, se mi pojavi prijavno okno. Uporabniško ime je že od pre vpisano, okno z geslom pa je prazno. To se mi v win98 ni dogajalo. Najraje bi prešaltal nazaj na WIN 98. Pa še to me zanima. Kako lahko formatiram hdd v XP-jih. Sem recimo zalaufal dos od win98 zagonsko in poizkušal z format c: pa ni bilo mogoče. A je treba najprej uninstal od xp-jev narest in potem naprej?

Cokolesnik ::

Za vprašanja o win98/winxp postavi vprašanje v ustreznejši oddelek v forumu oz. še boljše je, da si prebereš teme v Operacijski sistemi (ali pa tudi Programska oprema), kjer so že govorili veliko o namestitvi omenjenih oper. sistemov
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj Google vsiljuje shranjevanje prijav?

Oddelek: Omrežja in internet
213384 (2591) AnotherMe
»

Kako se naredi da se PC avtomatsko zažene,

Oddelek: Strojna oprema
8956 (725) pr25012
»

Firefox in pomnenje gesel

Oddelek: Omrežja in internet
91205 (985) MitjaM
»

unset cookie

Oddelek: Izdelava spletišč
221776 (1583) tomitza
»

Samodejna prijava?

Oddelek: Slo-Tech
342374 (1628) darh

Več podobnih tem