Forum » Loža » Spar pivo
Spar pivo
Yohan del Sud ::
Glede na to da pivske teme zadnje cajte prevladujejo, kaj si mislite o prvem supermarketpivu pri nas...
Moje mnenje... Rahlo preveč grenko, malce švoh, ampak dovolj mrzlo vsekakor vredno denarja (129 sit za piksno...) Zadevo sicer varijo v Gothi (bivša Zahodnan Nemčija, zahodno od Dresdena...). Go konkurenca...
Moje mnenje... Rahlo preveč grenko, malce švoh, ampak dovolj mrzlo vsekakor vredno denarja (129 sit za piksno...) Zadevo sicer varijo v Gothi (bivša Zahodnan Nemčija, zahodno od Dresdena...). Go konkurenca...
leonius ::
predrago je to pivo...za pol litra 129. v privatnih varilnicah piva je pol litra po 100 al pa še manj...ker pivo je v bistvu cheap zadeva...pred 5 leti je na ptuju bla private varilnica...pol litra=100sit...potem si lahko predstavljate, kaj smo počeli po koncu pouka v srednji šoli:)
Yohan del Sud ::
Mmmm. Pardon, Gotha je v bivši vzhodni Nemčiji in ne zahodni. Se, hk, opravičujem za ta lapzus...
Tuttle ::
Pivo je lahko daljinsko vodeno, ko recimo pošlješ deklo ponj v hladilnik. Za grenčino poskrbi hmelj, ne vidim direktne zveze.
Jeronimo ::
Meni osebno se ne dopade preveč. Sicer je res ceneje, vendar ima premočen okus po hmelju.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko pirov lahko spijete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14794 (1517) | matobeli |
⊘ | Ali lahko spiješ 8 piv (4 litre) ?Oddelek: Loža | 3956 (2963) | T-h-o-r |
» | UNION PIVO (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10698 (8357) | Thomas |
» | Maturanc IosOddelek: Loža | 2922 (2328) | hamax |