Forum » Operacijski sistemi » RedHAT
RedHAT
Pehko ::
LP!
Imam majhen problem kar si tiče šola za prakso moren preučiti RedHAT Linux distribucijo ker pa je ta plačljiva pa me zanima če ima kdo kako primerljivo ditribucijo in ali je fedora res čisto enaka kot Redhat samo brez podpore ter v zadnjo možnost bi se veselil tudi kakega linka za ne najbolj legalno downlodanje tega OS z stalno "licenco".(projekt za šolo teče preko celotnega leta tako da mi tistih 30 dni test kar nič ne pomaga)
Imam majhen problem kar si tiče šola za prakso moren preučiti RedHAT Linux distribucijo ker pa je ta plačljiva pa me zanima če ima kdo kako primerljivo ditribucijo in ali je fedora res čisto enaka kot Redhat samo brez podpore ter v zadnjo možnost bi se veselil tudi kakega linka za ne najbolj legalno downlodanje tega OS z stalno "licenco".(projekt za šolo teče preko celotnega leta tako da mi tistih 30 dni test kar nič ne pomaga)
- spremenilo: Pehko ()
overlord_tm ::
CentOS je prakticno identicen RHju, samo brez podpore. Fedora je nekak testna veja RHja :D. Sicer pa zanimivo da vam dajo ravno placljivo distribucijo za preucevat ...
Pehko ::
Prvo hvala obema ;)
vem ja @ overlord tm ... mi je kar malo zivcev pobral ko mi je povedal da imam redhata in windows NT 4.0 :< .
vem ja @ overlord tm ... mi je kar malo zivcev pobral ko mi je povedal da imam redhata in windows NT 4.0 :< .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux OSOddelek: Pomoč in nasveti | 3655 (2781) | DarKel |
» | Izšla Fedora 16 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12383 (9827) | Ales |
» | Izšla Mandriva Linux 2010 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9938 (7710) | 5er--> |
» | cene linux distibucij - je možno, da je Microsoft cenejši?Oddelek: Operacijski sistemi | 2390 (1886) | nonenone |
» | Kateri linux za v služboOddelek: Operacijski sistemi | 1192 (946) | christooss |