Forum » Pomoč in nasveti » Izguba podatkov in recovery
Izguba podatkov in recovery
Nocko ::
Lep pozdrav ekipa, kako kaj?
Rabil bi malo strokovne pomoči, zgodilo se mi je nekaj zlo zlo neprijetnega, na zunanjem disku WD 500GB Studio edition sem imel 2 particiji, eno 300GB NTFS in 100GB FAT, slednja je bila mošljena za backup na time machin.
Včeraj sem hotel narediti backup, ker peljem danes Air-a na servis in mi ni hotelo na 100gb naredit backup, zato sem v Disk utilitys formatiral na mac particijo in še vedno ni šlo....nakar danes prižgem disk in sta obe particiji tako 100GB in druga 300GB prazni, v Winowsih mi napiše da še particiji niso formatirani.
Kaj lahko sedaj storim, da se mi povrne teh 300GB podatkov, ma kdo prosim kakšno idejo?
Naj formatiram na novo in pol z kakim recovery programom probam ali kaj?
Sedaj ne morem dostopat do omenjene partijce...
Rabil bi malo strokovne pomoči, zgodilo se mi je nekaj zlo zlo neprijetnega, na zunanjem disku WD 500GB Studio edition sem imel 2 particiji, eno 300GB NTFS in 100GB FAT, slednja je bila mošljena za backup na time machin.
Včeraj sem hotel narediti backup, ker peljem danes Air-a na servis in mi ni hotelo na 100gb naredit backup, zato sem v Disk utilitys formatiral na mac particijo in še vedno ni šlo....nakar danes prižgem disk in sta obe particiji tako 100GB in druga 300GB prazni, v Winowsih mi napiše da še particiji niso formatirani.
Kaj lahko sedaj storim, da se mi povrne teh 300GB podatkov, ma kdo prosim kakšno idejo?
Naj formatiram na novo in pol z kakim recovery programom probam ali kaj?
Sedaj ne morem dostopat do omenjene partijce...
- spremenil: Nocko ()
mrbungle ::
prvič, nič ne zapisuj na disk,
drugič, uporabi GetDataback, imaš program tako za NTFS kot za FAT (ločena programa).
Preverjeno deluje!
drugič, uporabi GetDataback, imaš program tako za NTFS kot za FAT (ločena programa).
Preverjeno deluje!
denci ::
jaz imam podoben problem vendar sem probal s takšnimi programi vendar ni bilo uspeha in sicer, danse dopoldne sem delal neko vezje v nekem programu za šolo, nakar doma še nekaj uredim, shranim in zdej kar naenkrat odpira kr prazne strani, kjer bi moralo bii narisano vezje in velikost je komaj nekaj kB namesto kakšnih 100kb
...ne vem v čem bi biu problem, zanima pa me s kakšnim programom lahko jaz te podatke obnovim npr na prvo kopianje na ta disk, torej v mojem primeru dopoldne, s programi, ki pa sem jih uporabljal sedaj in sem obnovil "kao" zbrisane datoteke pa mi jih je obnovilo vndar iste velikosti in prav tako jih ne odpre normalno.....hvala za pomoč vsem
...ne vem v čem bi biu problem, zanima pa me s kakšnim programom lahko jaz te podatke obnovim npr na prvo kopianje na ta disk, torej v mojem primeru dopoldne, s programi, ki pa sem jih uporabljal sedaj in sem obnovil "kao" zbrisane datoteke pa mi jih je obnovilo vndar iste velikosti in prav tako jih ne odpre normalno.....hvala za pomoč vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6952 (6409) | T_F_7 |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4889 (3871) | Dejk0 |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1912 (1608) | Caligula |
» | 70 GB podatkov mi je šlo ku...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 936 (863) | sash |
» | RECOVERY PODATKOVOddelek: Pomoč in nasveti | 1563 (1383) | Elemen_T |