Forum » Kaj kupiti » Prenosni disk+dvd predvajalnik
Prenosni disk+dvd predvajalnik
Smiley123 ::
Z nakupom novega tv-ja nameravam zraven vzet tudi nov dvd predvajalnik in zunanji disk (1,5 TB).
Zanima me, na kaj moram biti pozoren pri omenjenih napravah in katero "kombinacijo" oz. preizkušen produkt mi priporočate. Namreč na disk bi si potem s časom nalagal in arhiviral kake dvd-je, ki bi jih hkrati preko predvajalnika potem želel tudi gledati.
Slišal sem, da en model philipsovih predvajalnikov baje dobro bere z teh prenosnih diskov, a sem pozabil že ime modela. Ker 95% je, da bo lcd tv philipsov, tako da bi predvajalnik potem tudi od te firme vzel.
Hvala.
Zanima me, na kaj moram biti pozoren pri omenjenih napravah in katero "kombinacijo" oz. preizkušen produkt mi priporočate. Namreč na disk bi si potem s časom nalagal in arhiviral kake dvd-je, ki bi jih hkrati preko predvajalnika potem želel tudi gledati.
Slišal sem, da en model philipsovih predvajalnikov baje dobro bere z teh prenosnih diskov, a sem pozabil že ime modela. Ker 95% je, da bo lcd tv philipsov, tako da bi predvajalnik potem tudi od te firme vzel.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips hmp3000 HD predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 2370 (1504) | RokDaKirba |
» | Kako več DVD risank združiti na en DVD?Oddelek: Zvok in slika | 2104 (1394) | Miki23232000 |
» | "DVD-R" vs. "XviD"Oddelek: Pomoč in nasveti | 3442 (2333) | norcuron |
» | Xbox 360 in Wii naprej, PS3 nazajOddelek: Novice / Konzole | 6737 (2985) | fabrskd |
» | Barvna lisa na TV ekranu?Oddelek: Zvok in slika | 1369 (1243) | kar98k |