» »

Zunanji monitor preko HDMI na laptopu

Zunanji monitor preko HDMI na laptopu

klemzyZemzy ::

Pozdravljeni,

Pred kratkim sem si na laptop (Dell Studio 1535) naložil Windows 7. Ko sem laptop priklopil na zunanji monitor, preko HDMI vhoda, mi je sliko sicer prikazal v pravi ločljivosti, vendar mi slike ni razširil preko celotnega zaslona, poleg tega je pa slika zelo motna. Ko sem pa probal preko VGA mi je pa čisto lepo prikazal, vendar jaz potrebujem preko HDMI. Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe? Je že kdo naletel na podobno težavo?

no one? :D

cinkaCR7 ::

Pozdravljeni,

Pred kratkim sem si na laptop (Dell Studio 1535) naložil Windows 7. Ko sem laptop priklopil na zunanji monitor, preko HDMI vhoda, mi je sliko sicer prikazal v pravi ločljivosti, vendar mi slike ni razširil preko celotnega zaslona, poleg tega je pa slika zelo motna. Ko sem pa probal preko VGA mi je pa čisto lepo prikazal, vendar jaz potrebujem preko HDMI. Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe? Je že kdo naletel na podobno težavo?

Sam imam isti laptop no 1537, pa mi deleju dobro. Domnevan da si zamenjal os in nisi inštaliral driverjev za grafično.

Naložil sem najnovejše ati-jeve driverje. Pred tem sem pa sprobal z driverji, ki so bili že prednaloženi na Win7 pa tudi ni delalo. Čudno mi je tole :S

fosil ::

Verjetno laptop ne prepozna monitorja in zato ne prilagodi ločljivosti.

Probaj ročno nastavit ločljivost.
Tako je!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HDMI problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
273375 (1454) rogerg
»

Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5220167 (9680) kozorog
»

Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5523698 (15002) al3n
»

Prenos podatkov

Oddelek: Pomoč in nasveti
7729 (677) bluefish
»

Asus M51SN ali TOSHIBA A300-1GN

Oddelek: Kaj kupiti
53054 (2818) T-h-o-r

Več podobnih tem