» »

Asus M51SN ali TOSHIBA A300-1GN

Asus M51SN ali TOSHIBA A300-1GN

Mitja1234 ::

Kupujem prenosnik v rangu okoli 1000 € s 15" oz. 15,4" zaslonom. V zadnjem času sem zasledil, da za svojo ceno še največ ponujata ASUS M51SN in TOSHIBA Satellite Pro A300-1GN, oba dobavljiva v trgovini ComShop. Je morda še kateri drug prenosnik konkurenčen s tako ceno?
Kakorkoli že, na spletu je zelo težko najti teste oz. primerjave, ker so nekateri modeli dobavljivi samo v določenih regijah, pa še različne konfiguracije imajo. Našel sem le test za Asusa - klik. Oba prenosnika sta po konfiguraciji zelo konkurenčna, tako da se ne morem odločiti, kateri bi bil bolj primeren. Sodeč po konfiguraciji ima Asus hitrejši procesor, več RAM-a, DVI izhod, Toshiba pa grafično, ki nima defektnega jedra, hitrejši RAM, boljše vgrajene zvočnike, zaslon z višjo resolucijo in polno nekih varnostnih mehanizmov (so sploh uporabni?).

Kaj pa vi priporočate? Si mogoče lastite katerega izmed modelov in lahko opišete uporabniške izkušnje? S katero znamko ste bolj zadovoljni? Prosim za čim več nasvetov.

Za pomoč in svetovanje se vam že vnaprej zahvaljujem.

lep pozdrav,
Mitja

kmetek ::

Kaj pa vem, vizualno Toshiba, strojno morda ASUS?

boolsheat ::

Prodaja se tudi Asus m51Se prenosnik s tem da ima Radeon hd 3470, če te moti GF. Jaz se tudi odločam za nakup tega prenosnika, vendar se odločam med tem in pa Acer TravelMate 5720G.

http://www.laptop-shop.si/prenosniki-ac...

Zgodovina sprememb…

Mitja1234 ::

Noben nima izkušenj?:|

Pton ::

Fant!

Asus je asus, toshiba pa toshiba. Asusi se dejansko ne morejo primerjati z toshibo, ki je vsaj za razred bolj kakovostna od asusa. Toshiba je vrhunsko izdelan računalnik, ki ima tudi po navadi višjo ceno od Asusa. Ne samo da je Toshiba bolj prefinjeno izdelana in kompaktna, tudi grela se ti bo manj kot asus. Jaz kupujem računalnik od Toshibe in če si pripravljen dat 1000€ a računalnik ti priporočam Toshiba satellite a300-a15 , ki jo imajo na mimovrste za 950€ ali pa Toshibo na temle linku: http://www.teal.si/si/notebook-toshiba-...
To so vrhunski računalniki, kupil pa nisem nobene od njih, le zaradi tega, ker nimata HDMI izhoda, ki bi ga jaz potreboval. PS. Tudi v Hermesu imajo nekaj zanimivega
http://www.hermesnova.si/prenosni_racun...
Če se ti toshiba ne dopade, pa kupi kaj od Dell-a. Jaz izbiram le med Dellom in Toshibo.
Mitja, naprošam te da mi odpišeš na ta forum, če si že kupil - kaj si kupil, in kaj ti je všeč. Čim prej.
Lep pozdrav
Klemen

T-h-o-r ::

jaz sem danes nabavil dell studio 1535, black
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosniki Toshiba

Oddelek: Pomoč in nasveti
51681 (1540) solatko
»

prenosnik za 1000€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
579547 (7557) Leks
»

Prenosnik 900€ (+/- 200€)

Oddelek: Kaj kupiti
61570 (1415) boolsheat
»

Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9411526 (9650) trek@s

Več podobnih tem