Forum » Programska oprema » Inštaliranje novih vizualnih tem v Linuxu
Inštaliranje novih vizualnih tem v Linuxu
DixieFlatline ::
Uporabljam namizje KDE 3.0
Problem je v tem, da ko z neta potegnem neko novo temo in jo odpakiram, ni nobene prave theme datoteke.
Mi lahko en pove, kako namestim nove teme v KDE namizju.
HVALA.
Problem je v tem, da ko z neta potegnem neko novo temo in jo odpakiram, ni nobene prave theme datoteke.
Mi lahko en pove, kako namestim nove teme v KDE namizju.
HVALA.
- premaknil: Gandalfar ()
simon ::
V kde2-3 ni vec kaj dosti tistih tem, ki si jih lahko enostavno instaliral kot v verziji 1.
Nekatere so v bistvu programi (npr keramik,liquid), ki jih instaliras z:
./configure
make
su -c 'make install'
pri nekaterih pa moras vsebino arhiva skopirati v ~/.kde/share/apps/kstyle in sicer datoteko *.themerc v mapo themes, slike oz mapo s slikami pa v pixmaps mapo.
Sicer pa poglej ce je zraven napisan kaksen README ali install skript.
Vse te teme moras naknadno aktivirat v Control Centr-u - Look... - Style
Nekatere so v bistvu programi (npr keramik,liquid), ki jih instaliras z:
./configure
make
su -c 'make install'
pri nekaterih pa moras vsebino arhiva skopirati v ~/.kde/share/apps/kstyle in sicer datoteko *.themerc v mapo themes, slike oz mapo s slikami pa v pixmaps mapo.
Sicer pa poglej ce je zraven napisan kaksen README ali install skript.
Vse te teme moras naknadno aktivirat v Control Centr-u - Look... - Style
DixieFlatline ::
Hvala ti. Sej to sem vedel, da je treba aktivirat v Control Centru. Nameščal sem ravno liquid temo in nisem vedel, da so to programi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux - problemi, problemi,... (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5473 (4234) | M.B. |
» | Vprasanja glede linuxa (suse linux) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5489 (4581) | kriko1 |
» | Konzola kot ozadje namizja v suse linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1658 (1528) | motorka_m |
» | Suse 9.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5094 (4380) | moj_nick |
» | GTK gphoto v KDEOddelek: Operacijski sistemi | 1327 (1166) | Gandalfar |