Forum » Pomoč in nasveti » share folder na server2003
share folder na server2003
maxum ::
na XP pcju lahko brez problema sharam folder in do njega dostopam.
ko pa poskusim sharati folder na serverju2003,
pod omrezna mesta ne vidim nič! če grem pod workgroup vidim server(PC) ob poskusu dostopa do njega, želi username in pass, vpisem admina in geslo,... vrze da nimam dostopa?!
(server ni v domeni itd..-workgroup)
folder je obkljukan share this folder...acess everyone...
kak admin ki ve kje ga biksam?
ko pa poskusim sharati folder na serverju2003,
pod omrezna mesta ne vidim nič! če grem pod workgroup vidim server(PC) ob poskusu dostopa do njega, želi username in pass, vpisem admina in geslo,... vrze da nimam dostopa?!
(server ni v domeni itd..-workgroup)
folder je obkljukan share this folder...acess everyone...
kak admin ki ve kje ga biksam?
hmm ne vem ali naj sploh napišem rešitev restart PCja rešil zadevo
Kaj je treba vsakič ko kak folder sharam restartat PC?!... no ker sem naredil 10 share folderjev ker sem milil da ni prijelo, sem jih takoj 9 odstranil.. a na PCju se vedno pise ime folderjev, ki so vcasih bili na serverju pod share ah verjetno b restart resil problem
Kaj je treba vsakič ko kak folder sharam restartat PC?!... no ker sem naredil 10 share folderjev ker sem milil da ni prijelo, sem jih takoj 9 odstranil.. a na PCju se vedno pise ime folderjev, ki so vcasih bili na serverju pod share ah verjetno b restart resil problem
no sem restartal PC, pa je v omreznih mestih se vedno 10folderjev, ki jih sploh ne sheram vec :S
edina resitev je očitno desni kolik delete ...
edina resitev je očitno desni kolik delete ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Synology NAS simple backup setup?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1662 (1376) | AmokRun |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3789 (3138) | Kankan |
» | Dostop do share folderaOddelek: Omrežja in internet | 1236 (1091) | BadB0y |
» | Windows XP mreza errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1536) | aliado |
» | KAZAAOddelek: Programska oprema | 1437 (999) | Jackass |