» »

Problem s printerjem/kartušo

Problem s printerjem/kartušo

Krofek ::

Pozdrav,

Imam HP Deskjet 5940 in mi je zmanjkalo črnilo v kartuši. Kupil sem pribor za polnjenje, ampak sedaj mi utripa lučka za črnilo, kar v priročniku piše, da je problem s kartušo oz. prepoznavanjem le te. Kartuša je 339 in je bila enkrat menjana. Original, tisto, ki je prišla v printerju, 98 al neki takega mislim da je bila, sem večkrat napolnil. Sedaj pa nevem, al je s kartušo kaj narobe in zanima me če ima kdo izkušnje s polnjenjem 339 kartuše. Kartuša je s črnim črnilom.

Namreč original hp kartuša stane 40€ kar pa mi je preveč...

Zanima me al je kartuša fuč, al bi lahko bilo kaj drugega narobe, poskušal sem zapret printer, vn iz vtiča, reinstall driverjev itd.

Če pa ima kdo kako priporočilo kje in katero kartušo naj kupim za nadaljno uporabo tega printerja, po možnosti tako, da se da napolnit, bi bil več kot vesel smile.gif

lp, Krofek
karkoli je že to...

Ima kdo izkušnje s sledečim printerjem in kartušami, najbr sta obe ta stari kartuši fuč, saj lučka nenehno utripa. Rad bi kupil eno poceni kartušo ali tako, da bi jo lahko v prihodnosti polnil, vem da sem že polnil kartuše na tem tiskalniku ampak se ne spomenm katere. Če ima kdo kakršnekoli izkušnje s sledečim tiskalnikom bi prosil za pomoč. Kakršnekoli informacije so dobrodošle.
Lep pozdrav.
karkoli je že to...

janezek67 ::

Aha, bom šel pogledat in povprašat, hvala.
karkoli je že to...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
802163283 (39) scipascapa
»

Neoriginal kartuše ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
399014 (1800) Nikonja
»

Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
5514769 (9349) matej5734
»

Kateri tiskalnik za tiskanje CD/DVD? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7211835 (8758) s1m0n
»

polnjenje kartuš

Oddelek: Pomoč in nasveti
53441 (3308) Bessie

Več podobnih tem