» »

polnjenje kartuš

polnjenje kartuš

rasta ::

Zanima me, kako se napolni kartuše od ink jet printerja oz. kje se da dobiti farbo? Ko jih še enkrat nafilaš, a dela printer normalno (kvaliteta printanega)?

OZZY ::

Igma v Ljubljani, potem Adi&Peter- kje poglej v Salamoncu za naslov. Jest sem za svoj printer nabavu pri Adi@peter. Zraven sem dobil tudi navodila. Kvaliteta pa mislim da je bila ista.
Go with the flow.

tropinovec ::

ja , odvisno kateri printer imaš. tudi jaz sem kartuše od svojega epsona polnil z "neoriginalno" barvo in nisem imel nobenega problema:))
sedaj pa kupujem kartuše pri SUTIMA d.o.o., kjer dobiš kartuše kar za polovico ceneje, vendar ne za vse vrste printerjev.
povprašaj na njihov telefon :
03 781 205;)

Binji ::

Kje pa dobis set za polnjenje pa crnilo? Tle me zanima set za HP DeskJet 690C.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Can ::

Za HP pri Adi & Peter dobiš poleg barve vse potrebno za polnjenje, tako da je uspeh garantiran. Potrbuješ le prazno kartušo, ki ne sme biti zasušena.

Bessie ::

Polnjenje kartuš vsem odsvetujem, kupil sem komplet za poln jenje kartuš in izkušnja je zelo slaba. V kompletu dobiš dve dozi z inekcijo in izbijač :), za luknjo na kartuši. Polnil sem črno kartušo za 890C. Lepo po navodilih sem izbil luknjo na dnu kartuše, jo napolnil in zalepil luknjo, do tukaj je bilo vse O.K., ko pa sem vstavil kartušo v tiskalnik se je začelo veselje. Kartuša je spuščala črnilo da je bilo vse črno (tiskalnik inmoje roke), seveda te na to v navodilih opozorijo in da moraš počakati da neha puščati, veselo sem jo pustil kar nekaj časa dokler ni vse izteklo ven iz kartuše. Z drugo dozo se nisem več trudil ampak sem jo vrgel skupaj s kartušo v smeti in šel kupiti originalno, ki mi dela brezhibno. Na koncu me je vse skupaj stalo več pa še roke in tiskalnik sem imel umazane. ;(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje kupim kartuse?

Oddelek: Kaj kupiti
161607 (1333) groom
»

Cena izpisa za brizgalnike

Oddelek: Kaj kupiti
81456 (1367) VASkO
»

ponovno polnenje kartuš

Oddelek: Strojna oprema
207495 (7164) Brane2
»

Polnjenje kartuš za tiskalnike

Oddelek: Pomoč in nasveti
51803 (1706) Kriko
»

Polnenje printerskih kartuš

Oddelek: Kaj kupiti
111203 (1071) OZZY

Več podobnih tem