Forum » Programska oprema » štetje znakov v imenu dokumenta
štetje znakov v imenu dokumenta
nanovo ::
Pozdravljeni
Ali mi lahko kdo pomaga. Ima nekaj 100 komadov datotek (mp3) glazbe za katero bi moral previriti ali ime datoteke obsega več kot 30 znakov (zaradi avtoradia).A mi lahk kdo svetuje kako bi to čim hitreje naredil oziroma če obstaja kakšen program za štetje in takojšnje (lastnoročno ali kakšno drugačno) popravilo predolgih imen. Fajn bi blo če bi program deloval tudi na drugih datotekah kot mp3(se včasih najde tudi drugje takšna potreba:)
Hvala za pomoč
Ali mi lahko kdo pomaga. Ima nekaj 100 komadov datotek (mp3) glazbe za katero bi moral previriti ali ime datoteke obsega več kot 30 znakov (zaradi avtoradia).A mi lahk kdo svetuje kako bi to čim hitreje naredil oziroma če obstaja kakšen program za štetje in takojšnje (lastnoročno ali kakšno drugačno) popravilo predolgih imen. Fajn bi blo če bi program deloval tudi na drugih datotekah kot mp3(se včasih najde tudi drugje takšna potreba:)
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | urejanje glasbeOddelek: Programska oprema | 2409 (507) | bellaalice |
» | youtube to mp3 tako da bo kvaliteta čimboljšaOddelek: Zvok in slika | 6398 (5868) | AmokRun |
» | Nokia PC Suit ne zazna telefona.Oddelek: Mobilne tehnologije | 3227 (2827) | mavec |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6353 (4915) | Doman |
» | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1834 (1561) | valterz |