Forum » Kaj kupiti » Kateri mp3/mp4 player?
Kateri mp3/mp4 player?
j3rn3jk ::
Pozdravljeni,
prosil bi za nasvet pri nakupu mp3/mp4 playera, kaj je trenutno bestbuy..
cena tam nekje do 70€ :)
Hvala
prosil bi za nasvet pri nakupu mp3/mp4 playera, kaj je trenutno bestbuy..
cena tam nekje do 70€ :)
Hvala
TehDucky ::
http://www.bigbang.si/zvok/mp3-in-mp4-p...
Sam sem imel tole zadevšno (kupil lansko leto avgusta), je pa bila 4GB verzija dal pa sem 100EUR. Namreč sem bil zelo zadovoljen z kvaliteto zvoka. Nimam ga pa več, ker mi je nekaj začel hecati kontakt pri slušalkah, zato sem ga dal v garancijo. Ker napake niso znali ali mogli popraviti, so mi hoteli dati novega, vendar ga niso več prodajali. Zato so mi dali pri BigBang bon v vrednosti 100EUR. Njihov odnos do stranke je 1A. Namreč sedaj, ko poslušam glasbo na mobitelu, je kvaliteta občutno slabša. Slušalke, ki sem jih dobil zraven MP4, sem pogledal koliko stanejo nove in me je skoraj kap. Slušalke so bile takrat vredne 50EUR. Kar je polovica cene MP4, ampak osebno mislim, da nima noben iPod tako dobre kvalitete zvoka, pa sem jih že kar nekaj poslušal.
Mogoče bi ti bilo bolje vzeti kar kakšen MP3, saj sem jaz namreč gledal video le na morju. Sem mislil da bom tudi v šoli, pa je bila muzika čisto dovolj.
Sam sem imel tole zadevšno (kupil lansko leto avgusta), je pa bila 4GB verzija dal pa sem 100EUR. Namreč sem bil zelo zadovoljen z kvaliteto zvoka. Nimam ga pa več, ker mi je nekaj začel hecati kontakt pri slušalkah, zato sem ga dal v garancijo. Ker napake niso znali ali mogli popraviti, so mi hoteli dati novega, vendar ga niso več prodajali. Zato so mi dali pri BigBang bon v vrednosti 100EUR. Njihov odnos do stranke je 1A. Namreč sedaj, ko poslušam glasbo na mobitelu, je kvaliteta občutno slabša. Slušalke, ki sem jih dobil zraven MP4, sem pogledal koliko stanejo nove in me je skoraj kap. Slušalke so bile takrat vredne 50EUR. Kar je polovica cene MP4, ampak osebno mislim, da nima noben iPod tako dobre kvalitete zvoka, pa sem jih že kar nekaj poslušal.
Mogoče bi ti bilo bolje vzeti kar kakšen MP3, saj sem jaz namreč gledal video le na morju. Sem mislil da bom tudi v šoli, pa je bila muzika čisto dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TehDucky ()
terryww ::
na bolhi so neke 16gb kopije ipodov za 30EUR. kupil enga, ma res 16gb, sam po formatiranju reče disk empty, čeprav so gor mp3-ji... IMHO se te nove mp4 finte ne splača kupovat. nekaj kar bi imelo veliko prostora in bi bilo samo za muziko in poceni, ne obstaja... nekdo si je zmislil, da bi bilo fajn met zraven še wlan, touch screen itd.. in potem baterija drži samo par ur in je cena +200EUR za nekaj spodobnega. za mp3/4 se IMHO splača kupit kak nov smartphone, recimo n97, ki ima 32gb, en ojačevalnik ranga fiio pa spodobne slušalke.
tud mene zanima, kje dobiti +16gb mp3, za glasbo, brez drugih neumnosti.
edit: skloni
tud mene zanima, kje dobiti +16gb mp3, za glasbo, brez drugih neumnosti.
edit: skloni
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: terryww ()
tey007 ::
pravijo, da naj bi imel iriver najbolši čip za musko.. ko sem jih iskal po netu, mi je bil še najbolj ušeč tale klik. sam presodi..
terryww ::
@tey007
zanimivo, iAudio 7 16GB 100EUR, shipping 4,9EUR. bolj poceni kot ebay. hvala za link
zanimivo, iAudio 7 16GB 100EUR, shipping 4,9EUR. bolj poceni kot ebay. hvala za link
It is the night. My body's weak.
GrimReaper ::
Best buy je Sansa Fuze 4GB ali Sansa Clip 2GB:
Sansa Fuze 4GB
Sansa Clip 2GB
Jest drgač pri MP3 predvajalnikih prisegam na Sandisk, seveda bi imel Ipoda, ampak za tako ceno kot ga ponujajo ne. Sam imam pa Sanso m240, Sanso Clip 2GB ter Sanso e260.
Zadnji ima barvni zaslon in 4GB, drugače je pa Clip čisto ok, ti povem da barvnega ekrana drugače ne rabiš, tukaj se gre samo za stvar prestiža, pa tega da imajo velike kapacitete samo tisti z barvnim ekranom (oz. v primeru Appla tisti ki sploh imajo ekran). Pa kar se tiče kvalitete zvoka je Clip nasplošno med najboljšimi.
Za Philipsa in Sonyja pa ne morm nič rečt, od Philipsa si lastim samo enega starega iz 2006, ki pa je res počasen, tako pri kopiranju (1MB/s) ter preskakovanju skladb. Preden bi kupil katerega od teh dveh bi se prej prepričal kako delujeta.
Sansa Fuze 4GB
Sansa Clip 2GB
Jest drgač pri MP3 predvajalnikih prisegam na Sandisk, seveda bi imel Ipoda, ampak za tako ceno kot ga ponujajo ne. Sam imam pa Sanso m240, Sanso Clip 2GB ter Sanso e260.
Zadnji ima barvni zaslon in 4GB, drugače je pa Clip čisto ok, ti povem da barvnega ekrana drugače ne rabiš, tukaj se gre samo za stvar prestiža, pa tega da imajo velike kapacitete samo tisti z barvnim ekranom (oz. v primeru Appla tisti ki sploh imajo ekran). Pa kar se tiče kvalitete zvoka je Clip nasplošno med najboljšimi.
Za Philipsa in Sonyja pa ne morm nič rečt, od Philipsa si lastim samo enega starega iz 2006, ki pa je res počasen, tako pri kopiranju (1MB/s) ter preskakovanju skladb. Preden bi kupil katerega od teh dveh bi se prej prepričal kako delujeta.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri MP3 predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5438 (3720) | Dr.S |
» | Nakup MP3 predvajalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1821 (1579) | joze-67 |
» | mp3 predvajalnik z najboljsim zvokom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3180 (2656) | awy |
» | Mp3 player - kaj je trenutno top?Oddelek: Kaj kupiti | 4342 (3226) | joc12 |
» | MP3 predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 4373 (4033) | house |