Forum » Kaj kupiti » Nakup MP3 predvajalnika
Nakup MP3 predvajalnika
BullDozer ::
Odločam se za nakup novega MP3-ja, budget je tam do ene 50 eur, želel bi čim boljšo baterijo, pomnilnik vsaj 4 GB, kupil pa bi ga v Sloveniji. Zanima me kaj mi vi priporočate, za koliko denarja se v resnici splača kupiti MP3, da ne preplačuješ znamk in kako dobre so slušalke priložene predvajalniku (ali priložene slušalke zadostujejo vsakodnevni rabi ali bi bilo potrebno dokupiti nove). Gledal pa sem tele predvajalnike:
Sony se sicer zdi kar drag, vendar mi je všeč dolga vzdržljivost baterije
Philips pa je malo cenejša varianta
Hvala za odgovore!
Sony se sicer zdi kar drag, vendar mi je všeč dolga vzdržljivost baterije
Philips pa je malo cenejša varianta
Hvala za odgovore!
"The madman is a dreamer awake"
- Sigmund Freud
- Sigmund Freud
matejzr ::
Sansa Clip je najboljša izbira vem da bi rad v slo kupil ampak na ebayu ga dobiš dosti ceneje
ZaLoMaT ::
Si bom kar tukaj sposodil temo.
Tudi sam kupujem MP3 predvajalnik, želim da je majhen, priročen, z dolgo avtonomijo, skratka preprost, uporabljal ga bom za tek, tako da naj bo tudi lahek.
Na eBay sem si ogledal predvsem:
-SanDisk Sansa Clip+ Plus ter
-SanDisk Sansa Clip Zip.
Kakšna je sploh razlika in katerega se najbolj splača kupiti? Lahko predlagate tudi katerega drugega oz. podate svoja mnenja, hvala.
Tudi sam kupujem MP3 predvajalnik, želim da je majhen, priročen, z dolgo avtonomijo, skratka preprost, uporabljal ga bom za tek, tako da naj bo tudi lahek.
Na eBay sem si ogledal predvsem:
-SanDisk Sansa Clip+ Plus ter
-SanDisk Sansa Clip Zip.
Kakšna je sploh razlika in katerega se najbolj splača kupiti? Lahko predlagate tudi katerega drugega oz. podate svoja mnenja, hvala.
ST-777 ::
@ZaLoMaT, imam SanDisk Sansa Fuze in Philips GoGEAR MP4 player Ariaz. Prvi ima bolj intuitiven vmesnik, dostop do skladb je hitrejši kot pri Philipsu. Philips pa ima bolj kakovosten zvok. Če se boš odločil za SanDisk Sansa, priporočam Fuze, baterija po tovarniških podatkih zdrži dalj časa, je pa res, da je dražji od Clipa.
ZaLoMaT ::
Sem našel potem tole, sploh ni takšne razlike v ceni od Clipa.
4GB SanDisk Sansa Fuze+ Plus Digital MP3 Player FM Radio with 8GB Micro SD Card?24.99
Še morda kdo kaj priporoča?
4GB SanDisk Sansa Fuze+ Plus Digital MP3 Player FM Radio with 8GB Micro SD Card?24.99
Še morda kdo kaj priporoča?
joze-67 ::
Ta fuze, katerega si našel, je obnovljen - kar je razlog za ceno, kot je.
Sansa clip+ ali zip; majhen in odličen. Zip ima rds, če ti to kaj pomeni, sicer je precej vseeno.
Sansa clip+ ali zip; majhen in odličen. Zip ima rds, če ti to kaj pomeni, sicer je precej vseeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri MP3 predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5425 (3707) | Dr.S |
» | mp3 predvajalnik z najboljsim zvokom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3165 (2641) | awy |
» | Kateri mp3 ali mp4 predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2803 (2605) | kmetek |
» | MP3 Player 16GBOddelek: Kaj kupiti | 1530 (1379) | igor0203 |
» | Kater prenosni mp3,mp4/avi* player kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2664 (2213) | ST-777 |