Forum » Pomoč in nasveti » BT Računalniki
BT Računalniki
Mik12 ::
Jaz sem pri njih prejšnji teden kupil 80GB SSD disk od Intela in grafično kartico Sapphire Radeon HD5870.
Vse je bilo OK, tako da se pomoje nimaš kej bat.
Cene majo dobre, pa tudi prijazni so full.
Vse je bilo OK, tako da se pomoje nimaš kej bat.
Cene majo dobre, pa tudi prijazni so full.
Dua'L ::
Pred meseci sem pri njih kupil grafično gtx 680 ter tipkovnico corsair k90 zanima me kako je sedaj z garancijo ker zgleda ne obratujejo več?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dua'L ()
Brias ::
kaj pa pise na garancijekem listu?
stran vidim da ne dela, a si probal kej klicat ... ? oz bil kaj na sedezu firme ... to je mala firma, lahko da je model sel kaj na morje ...
stran vidim da ne dela, a si probal kej klicat ... ? oz bil kaj na sedezu firme ... to je mala firma, lahko da je model sel kaj na morje ...
Brias ::
a ti je sla grafika al tipkovnica ...
pri obeh stvareh bi moral imeti original garancijski list ... razen ce je model sam uvazal iz tujine ... potem ... se bos moral direkno na proizvajalca obrniti ...
vec ali manj imajo vsi proizvajalci en HQ nekje v evropi .....
pri obeh stvareh bi moral imeti original garancijski list ... razen ce je model sam uvazal iz tujine ... potem ... se bos moral direkno na proizvajalca obrniti ...
vec ali manj imajo vsi proizvajalci en HQ nekje v evropi .....
Dua'L ::
Zaenkrat še delujeta vredu sam se lahko hitro zgodi da bo kaj narobe :) Zraven je bil priložen garancijski list od btrač.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Oskar Veliki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 76031 (17017) | scipascapa |
» | Garancija pri spletnem trgovcu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14746 (12418) | kratos |
» | Izkušnje z demise.si? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 24461 (11077) | Hayabusa |
» | katero konfiguracijoOddelek: Kaj kupiti | 3299 (2741) | Gigahertz |
» | DEMISE d.o.o. oz. DEMISE-PC d.o.o (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19190 (15005) | RejZoR |