» »

Grafična kartica help

Grafična kartica help

Smesko ::

Ok imam en problem in sicer z grafično kartico. Stvar je pa taka: naloženi so win98 gr. kartica pa je ati rage 128. Ko naložim gonilnike mi jo prepozna in zgleda vse normalno in tudi dela v redu ko pa nastavim ločljivost večje od 640x480 oz. dovolj je že če samo povečam barve na 256 mi po nekaj sekundah zmrzne oz. se mi ugasne monitor. Probal sem že vse gonilnike od te kartice pa nič bolje. Zanimivo je tudi to da ko hočem naložiti driverje iz original CD-ja mi javi napako BIOS I??. Sem pa že dvakrat naložil na novo winse pa je še kar isto!
Please help.

MikroB ::

Imam enako grafično in tudi sam sem imel probleme, nikakor je nisem mogel inštalirat.;( Sem že mislil da ne dela in sem bolj iz obupa formatiral disk, nanovo naložil win98 in zdaj dela brez problemov.
Probaj disk sformatirat, nimaš kaj zgubit:\
A friend with weed is a friend indeed!

l-note ::

Probaj disk sformatirat, nimaš kaj zgubit

Razen podatkov če jih ne backupaš.>:D

MikroB ::

Daj no I-note, ne bodi tako dobeseden:D Pač nardiš eno particijo, daš gor svoje file, sistemsko particijo pa formatiraš, saj mislim, da je Smeško razumel:))
A friend with weed is a friend indeed!

Spajky ::

jaz za mojo video moram najprej instalirat samo standard VGA, potem updejtat gonilnike za chipset, potem instalirat vsaj DirectX5 in šele potem iti instalirat drajverje iz CD-ja; probaj...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formatiranje - kdaj pognat antivirus?

Oddelek: Pomoč in nasveti
142009 (1810) Mamaplata
»

Težava pri formatiranju diska

Oddelek: Strojna oprema
121003 (845) Brilko
»