Forum » Hlajenje in modifikacije » se vedno visoka temperatura procesorja
se vedno visoka temperatura procesorja
link_up ::
hmmm no sej vem, da sm s tem ze belil glavo vseh slo-techovcov ampak se vedno mam problem z temp na procu.Athlon xp 1600+ sem navil na 1575mhz, kar pa je izziv za hlajenje z mojim volcanotom 7+.Ne vem sicer, kako vsem uspeva dobivati temperature pod 50.meni to ne rata...tudi takrat, ko je cooler na 5k obratih...takrat je temperatura v idlanju 50,50...prevec ne? zanima me, ce artic silver 3 res tako bolje prevaja, da bi se poznalo za celih 5 stopinj?? za gretje ma dost opravt tut voltaza ne? proc zdej pri meni laufa stabilno pri 1,775v ...pri 1.8 pa se mi ze greje ko hudic...torej ma kdo kaksn solusn?
Lucio ::
It priporočam da daš glavo zraven ventilatorja in z usti še dodatno pihaš nanj
mogoče pa bo pomagalo, samo se prej vsedi da ne boš padu skupaj
mogoče pa bo pomagalo, samo se prej vsedi da ne boš padu skupaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lucio ()
l-note ::
Probi s programčkom VCool, najdeš ga tud na googlu.
Opomba: sam to ti bo delal sam ob idlanju, pr obremenitvah (igrce, filmi, rendranje..) se pa progi izklop, sej se procesor z vso svojo "močjo" posveča glavnim opravilom.
Opomba: sam to ti bo delal sam ob idlanju, pr obremenitvah (igrce, filmi, rendranje..) se pa progi izklop, sej se procesor z vso svojo "močjo" posveča glavnim opravilom.
msmiha ::
Artci Silver ti bo pomagal sigurno za 5*C, če maš vspodaj originalni trak.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD XP 1800 na ga-7VRXP - 65°trenutno.. ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1614 (925) | Malecky |
» | preglasno hlajenjeOddelek: Strojna oprema | 1482 (1128) | AngelOfDeath |
» | ATHLONOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1891 (1231) | omejc |
» | D600 izkušnjeOddelek: Navijanje | 1113 (963) | Cveto |
» | Temperatura TbirdaOddelek: Pomoč in nasveti | 1694 (1484) | VASkO |