Forum » Programska oprema » WinXP Shutdown screen
WinXP Shutdown screen
Lucio ::
V službi sem instaliral WinXP, vendar se od domačega računala razlikuje po Shutdown screenu, saj je v službi kot tisti od Win2000.
Isto je pri prijavi v sistem in omrežje, saj se tudi tu pojavi okno kot v win2000.
Poleg tega v User accountu ni kot doma, saj ne morem spremeniti slike (je sploh ni).
Upam da sem dovolj podrobno opisal.
Ali mogoče kdo ve kje se nastavi da bo vse delovalo kot mora v WinXP in ne Win2000.
p.s.: sistem je 100% XP saj sem ga sam instaliral z istega cd-ja kot doma.
Isto je pri prijavi v sistem in omrežje, saj se tudi tu pojavi okno kot v win2000.
Poleg tega v User accountu ni kot doma, saj ne morem spremeniti slike (je sploh ni).
Upam da sem dovolj podrobno opisal.
Ali mogoče kdo ve kje se nastavi da bo vse delovalo kot mora v WinXP in ne Win2000.
p.s.: sistem je 100% XP saj sem ga sam instaliral z istega cd-ja kot doma.
Lucio ::
Ja, pravkar sem gledal po helpu od Winsov in ugotovu sledeče:
Fast User Switching is not available on computers that are members of a network domain.
Zdej mi je jasno. Vseeno hvala .
Fast User Switching is not available on computers that are members of a network domain.
Zdej mi je jasno. Vseeno hvala .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lucio ()
andrej ::
jop, fast user switching za svoje delovanje uporablja Welcome Screen, ki pa ni na voljo v domeni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Win2003]Fast user switchingOddelek: Operacijski sistemi | 990 (918) | ToniT |
» | ne dela mi kombinacija tipk ctrl+alt+delete!Oddelek: Operacijski sistemi | 1317 (1137) | Heisenberg |
» | Win XP kako do FAT particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1189) | ToniT |
» | XP versus 2000Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2078 (2078) | Filo |
» | Andrej, NA POMOČ.Oddelek: Operacijski sistemi | 1125 (930) | andrej |