» »

[Win2003]Fast user switching

[Win2003]Fast user switching

matejv ::

Zanima me, ce se da v windowsih 2003 enterprise vklopiti fast user switching. Racunalnik ni v nobeni domeni.
Ubistvu lahko tudi kaj drugega. Uglavnem, jaz rabim nekaj takega, da ko imam zakljenjeno sejo od admina, da potem lahko se kdo pride in gre na moj racunalnik z drugim usernameom in passwordom. ce mam zdej zakljenjeno, in se poskusas logina s kakim drugim usernameom, mi napise da lahko samo trenutni upoirabnik odklene sejo oz administrator.

Hvala ze vnaprej.
  • spremenil: matejv ()

zgleda da je pretezko. a me lahko vsaj kdo usmeri na kak drugi forum, kjer bi znali?

jamiroq ::

drugače kot s fast user switchem ne bo šlo (razen mogoče s kakšnimi kolobocijami z remote desktopom). za navodila kako usposobiti fast user switch v win2k3 pa googlaj, namesto tebe pač drug pač ne bo.

jan01 ::

Pojdi na start->run->services.msc Enabliraj(daj na automatic) in zaženi service fast user switching compatibility.

sem pogledal na google, preden sm sem postal.

tistega servica pa tudi ne dobim. a je mogoce da win2k3 nima fast user switchinga?

aja, win2k3 uporabljam kot workstation.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matejv ()

jamiroq ::

> sem pogledal na google, preden sm sem postal.

poglej še enkrat, je tam ;).
(in ne, ne bom ti prilimal linka. googlal namesto tebe ne bom).

dobil sem edino neki hack, ki kar konkretno spremeni windowse, to pa mi ne disi. verjetno druge opcije ni?

ToniT ::

Windows 2003 server je serverski OS. Pozabi na fast user switching - razen s predelavo, kar pa ti je že poznano!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47029978 (13412) darkolord
»

logon

Oddelek: Pomoč in nasveti
5955 (874) biokill
»

Winamp - ali je mogoče ?

Oddelek: Programska oprema
81330 (1041) Adephx
»

Win XP kako do FAT particije