Forum » Operacijski sistemi » [Win2003]Fast user switching
[Win2003]Fast user switching
matejv ::
Zanima me, ce se da v windowsih 2003 enterprise vklopiti fast user switching. Racunalnik ni v nobeni domeni.
Ubistvu lahko tudi kaj drugega. Uglavnem, jaz rabim nekaj takega, da ko imam zakljenjeno sejo od admina, da potem lahko se kdo pride in gre na moj racunalnik z drugim usernameom in passwordom. ce mam zdej zakljenjeno, in se poskusas logina s kakim drugim usernameom, mi napise da lahko samo trenutni upoirabnik odklene sejo oz administrator.
Hvala ze vnaprej.
Ubistvu lahko tudi kaj drugega. Uglavnem, jaz rabim nekaj takega, da ko imam zakljenjeno sejo od admina, da potem lahko se kdo pride in gre na moj racunalnik z drugim usernameom in passwordom. ce mam zdej zakljenjeno, in se poskusas logina s kakim drugim usernameom, mi napise da lahko samo trenutni upoirabnik odklene sejo oz administrator.
Hvala ze vnaprej.
- spremenil: matejv ()
jamiroq ::
drugače kot s fast user switchem ne bo šlo (razen mogoče s kakšnimi kolobocijami z remote desktopom). za navodila kako usposobiti fast user switch v win2k3 pa googlaj, namesto tebe pač drug pač ne bo.
jan01 ::
Pojdi na start->run->services.msc Enabliraj(daj na automatic) in zaženi service fast user switching compatibility.
sem pogledal na google, preden sm sem postal.
tistega servica pa tudi ne dobim. a je mogoce da win2k3 nima fast user switchinga?
aja, win2k3 uporabljam kot workstation.
tistega servica pa tudi ne dobim. a je mogoce da win2k3 nima fast user switchinga?
aja, win2k3 uporabljam kot workstation.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matejv ()
jamiroq ::
> sem pogledal na google, preden sm sem postal.
poglej še enkrat, je tam ;).
(in ne, ne bom ti prilimal linka. googlal namesto tebe ne bom).
poglej še enkrat, je tam ;).
(in ne, ne bom ti prilimal linka. googlal namesto tebe ne bom).
dobil sem edino neki hack, ki kar konkretno spremeni windowse, to pa mi ne disi. verjetno druge opcije ni?
ToniT ::
Windows 2003 server je serverski OS. Pozabi na fast user switching - razen s predelavo, kar pa ti je že poznano!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29978 (13412) | darkolord |
» | logonOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (874) | biokill |
» | Winamp - ali je mogoče ?Oddelek: Programska oprema | 1330 (1041) | Adephx |
» | Win XP kako do FAT particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1305 (1184) | ToniT |
» | Andrej, NA POMOČ.Oddelek: Operacijski sistemi | 1119 (924) | andrej |